Categorii

Ce aduce nou editia a 3a a conferintei Flowing to Success

Data publicarii: 13.11.2013 ora 05:11 PM


Conferinta “Flowing to Success” sustinuta la Bucuresti de catre Bruno Medicina se va desfasura pe data de 28 noiembrie si va avea o audienta de 150-200 manageri, echipe de vanzari, persoane interesate de dezvoltare personala si profesionala. Evenimentul se va finaliza cu sesiunea de Firewalking care are ca scop depasirea temerilor si infrangerea limitelor care ne subjuga adevaratul potential.

“Vesnica senzatie ca nu stim ce vrem se datoreaza faptului ca nu stim cine suntem.“ Bruno Medicina

Flowing to Succes reprezinta urmatorul nivel in dezvoltarea ta personala.

Astfel, vei descoperi:

–          care este adevarata ta identitate

–          care sunt fortele care blocheaza exprimarea ei

–          ce iti doresti cu adevarat sa ti se intample

–          care este adevaratul obiectiv dincolo de cele aparente

–          care este adevarata busola care ne va ghida deciziile

–          care este blocajul cel mai devastator cu care ne luptam zilnic fara sa ne dam seama

–          cum sa intelegem ca exprimarea potentialului trebuie sa fie ceva global

Tendinta oamenilor este de a isi percepe limitele potentialului mult mai restrictiv decat sunt acestea in realitate.

Tendinta este de a ne subevalua capacitatile si abilitatile, iar acest lucru ne face sa nu actionam sau sa actionam deficitar.

  • In business, aceasta falsa perceptie a limitelor personale produce angajati demotivati si stresatiechipe blazate si lipsite de initiativamanageri slabi si cu o atitudine negativa si in cele din urma o activitate marcata de ineficienta si profituri mici. In cadrul acestui eveniment iti vom demonstra ca poti face lucruri aparent imposibile.
  • In viata personala, acest lucru inseamna neimplinire si frustrare, detestabilul sentiment ca exista multe lucruri care iti sunt inaccesibile. Pe scurt: nefericire.

Cu ajutorul lui Bruno Medicina vei descatusa forta liderului din tine si vei pasi pe carbuni incinsi, participand la un eveniment unic in Romania: firewalking sau mersul pe carbuni incinsi. Descult!

Te asteptam cu drag la eveniment!

Partenerii media ai evenimentului sunt: BusinessAge, BestResource, Indaco, Publicom, Revista Cariere, Revista RBT Transport, Romania Libera, SelfCoach, Despresuflet.ro, AmaneSer, Franciza.ro, ThinkBig, Learnandgo.ro. Bloggeri: Marian Dumitru, Daniel Botea, Adina Amironesei, Florin Rosoga.

Costul de participare are o valoare de 310 lei/persoana. In cazul in care  se inscriu grupuri de 2 sau mai multe persoane, se ofera un discount de 100 lei/persoana.

Flowing to Succes / 28 noiembrie 2013. Detalii despre eveniment si inscrieri aici: http://www.traininguri.ro/flowing-to-success/

 

Extreme Training – Imposibilul devine posibil

Contact: Vera Purdel – 0737 511 511

vera@traininguri.ro

http://www.traininguri.ro/flowing-to-success/