Categorii

Sistemele Schuco – utilizate pentru noua cladire a Tribunalului Iasi

Data publicarii: 19.07.2013 ora 11:07 PM


Antreprenor general al proiectului este Krantz Eurocenter SRL, proiectant general Mihul SRL, iar fatadele sunt realizate de Arca Prod SRL

Intr-o zona centrala a orasului Iasi, cunoscută de localnici cu denumirea Targul Cucului, este amplasat un santier de constructii de mari dimensiuni. Aici se va afla noua cladire a Tribunalului, o cladire cu arhitectura moderna, spatii mari şi luminoase, construita conform cerintelor energetice actuale.
Zonele de perete cortina sunt realizate în sisteme Schuco FW50+ semistructural cu capac presor pe verticala, aceste linii avand ca deziderat supletea constructiei. Luminatoarele de mari dimensiuni, in total 530 m2, sunt realizate in sistem FW50+, construcţie pentru luminatoare. Usile de intrare vor fi construite din profile de aluminiu izolate sistem ADS 65 HD (HeavyDuty). Acest sistem reprezinta o solutie excelenta pentru imbinarea unei bune izolatii termice cu rezistenta la solicitarile mecanice aplicate usilor in zone de acces cu trafic intens.

Infiintata in 1864 in Retz, Austria de catre Jakob Konig, Alukonigstahl este prezenta pe piata romaneasca din 1995. Avand reprezentante in 11 tari europene, compania isi propune excelenta pentru toate serviciile si produsele distribuite. Pentru mai multe informatii despre ofertele Alukonigstahl, va rugam sa vizitati www.alukoenigstahl.ro.