Categorii

Protejeaza-ti ochii – Protejeaza-ti pielea

Data publicarii: 19.07.2013 ora 11:07 PM


OPTIblu impreuna cu Johnson&Johnson Romania au lansat promotia la 2 cutii de lentile de contact achizitionate (1DAY ACUVUE® TruEye® sau 1DAY ACUVUE® MOIST®), se ofera CADOU o lotiune de protectie solara Piz Buin, SPF 30, 200 ml.
Perioada campaniei este cuprinsa in intervalul 16.07.2013 – 30.09.2013 sau pana la epuizarea stocului de creme.
Se recomanda protectia impotriva razelor UV cunoscand faptul ca expunerea prelungita la soare poate avea efecte nocive asupra pielii. Insa expunerea prelungita la acelasi tip de raze ultraviolete (UV) nocive poate creste riscul de aparitie a tulburarilor oculare induse de radiatiile solare. Efectele expunerii pe termen lung la radiatii UV sunt cumulative si mai severe, concretizate in cresterea riscului de aparitie a tulburarilor oculare si a afectiunilor corelate cu inaintarea in varsta.
Toate lentilele de contact ACUVUE® au filtru UV* care protejeaza impotriva transmiterii radiatiilor UV daunatoare la nivelul corneei si in interiorul ochiului.
De asemenea, in sezonul estival utilizarea lentilelor de unica folosinta este cea mai comoda si sanatoasa modalitate de purtare a lentilelor de contact, o pereche noua in fiecare zi, fara efort legat de intretinerea lentilelor de contact.
*Lentilele de contact cu filtru UV nu reprezinta un substituent al ochelarilor de soare cu filtru UV, deoarece nu acopera complet ochiul si anexele oculare.
Prezent cu 14 de magazine in Bucuresti si 10 magazine nationale in Braila, Brasov, Cluj, Galati, Iasi, Ploiesti, Suceava, Targu Jiu si in Timisoara, OPTIblu te asteapta cu cele mai noi modele de rame si ochelari de soare. Echipa noastra de medici oftalmologi, optometristi si consilieri de vanzare va asigura toate conditiile necesare pentru a face cea mai potrivita alegere pentru sanatatea si imaginea dumneavoastra.

https://www.facebook.com/Optiblu.Romania