Categorii

RADOX sprijina Asociatia “Aproape de oameni”

Data publicarii: 12.07.2013 ora 09:07 PM


Campania Radox “Sprijin pentru oameni 2013” a ajuns si la un camin de batrani din Gorj
Radox a sprijinit Asociatia “Aproape de oameni” pentru deschiderea Caminului de Batrani din Cornesti, Gorj. Donatia a constat in produse pentru sistemul de incalzire, incluzand un Cazan Lemne EKY60, un Boiler ES 200/6096.00027-1522 si 42 de radiatoare. Acest centru este destinat persoanelor varstnice dependente.
Alaturi de proiectul de sustinere a santierului de la Ploiesti dezvoltat de Habitat fof Humanity, Caminul de Batrani din Cornesti – Gorj, este o actiune care face parte din Campania “Sprijin pentru oameni 2013” pe care Radox o sustine din dorinta de a avea un rol activ pentru o societate mai buna. Aceste actiuni vor fi urmate si de altele in care Radox va contribui cu produse si resurse umane.
Infiintata in 2002, RADOX se numara in 2013 printre primii distribuitori pe piata echipamentelor HVAC din Romania. Colaborand de-a lungul timpului cu firme de prestigiu din Europa precum IMMERGAS, GIACOMINI, ECOFLAM, FONDITAL, MADEL, SABIANA, TECNOCLIMA, VIESSMANN, ZILMET, RADOX a reusit sa ofere constant o gama completa de produse performante si servicii de inalta calitate.
RADOX ofera o gama completa de solutii pentru incalzire, climatizare si ventilatie. Aceasta include proiectare si consultanta tehnica de specialitate, confectionare si montare de convectori de pardoseala cu grila din lemn sau aluminiu, de tubulatura din aluminiu si tabla zincata, de cosuri de fum din inox si tabla galvanizata. Prin intermediul departamentului Service, RADOX pune la dispozitia clientilor sai servicii de montaj si instalare echipamente, punere in functiune si service in perioada de garantie si post garantie, obtinerea autorizatiilor de functionare si a verificarilor tehnice periodice.
Avand o capacitate de productie anuala de 200.000 de radiatoare din otel si inox, Grupul RADOX este cel mai mare producator de radiatoare de baie si ornamentale din Romania.
Cele trei societati, RADOX, RADOX RADIATORS si ROCOTHERM RADIATORS, formeaza astazi un grup puternic si competitiv in domeniul instalatiilor de incalzire, climatizare si ventilatie in Romania si Uniunea Europeana. Pentru mai multe detalii despre produsele si serviciile companiei Radox, puteti accesa www.radox.ro.