Categorii

Creșterea productivității prin programul de facturare KIO

Data publicarii: 12.07.2013 ora 09:07 PM


Pentru a veni în sprijinul companiilor în privința asigurării emiterii și gestionării corecte din punct de vedere fiscal al documentelor emise, precum facturile și chitanțele, a fost dezvoltat un software de facturare ingenios cu CRM integrat: KIO CRM.

Personalul calificat și dedicat în domeniul soluțiilor de software și-a unit forțele cu experții contabili pentru a construi un software de facturare orientat spre utilizator. Rezultatul este versatila aplicație online KIO CRM, cu mai multe module utile care sunt adaptate la nevoile diferitelor tipuri de afaceri din diverse domenii. Echipa de programatori care a participat la finalizarea acestui program de facturare online au lucrat pentru diferite piețe și au construit softuri personalizate pentru diferite domenii, cum ar fi: medical, turism, securitate și control acces, gestionare și contabilitate, distribuție, și service. Această bază largă de experiență în diferite sectoare a contribuit la versatilitatea programului de facturare KIO CRM. Scopul principal a fost de a crea o soluție care ar putea sprijini companiile în munca lor de zi cu zi, cu un software ușor de utilizat. Ei au realizat acest lucru prin crearea unui program ce poate fi accesat online, fiind găzduit pe serverele lor. Deoarece toate datele sunt stocate online, prin intermediul unui browser web angajații din cadrul companiei se pot conecta cu ușurință la software-ul de facturare și de administrare a relației cu clienții. Nu există complicații legate de instalații și poate fi accesat de oriunde în lume, printr-un browser.

Fiind conștienți de multitudinea de softuri de facturare de pe piață, programul de facturare online KIO CRM este diferit ca urmare a capacității de a înțelege nevoile clienților, precum și a afacerii lor. Nu este suficient pentru a crea un program de facturare de bază, în cazul în care acesta nu face ceea ce este destinat să facă, și anume să ofere o modalitate ușoară de a emite facturi și chitanțe, și a administra informațiile financiar-fiscale, să contribuie la creșterea productivității, și să ducă în cele din urmă la creșterea profitabilității. Programul de facturare KIO CRM va reduce semnificativ timpul necesar pentru a emite facturi, oferind astfel timp să se concentreze asupra sarcinilor orientate spre a obține rezultate, care pot îmbunătăți afacerea.

Ușurința de utilizare este sporită de interfața intuitivă. Nimeni nu vrea să piardă timpul pentru a învăța cum funcționează un anumit software – tocmai din această cauză acest program de facturare a fost dezvoltat în așa fel încât sistemul de navigare să fie simplu, iar softul încorporează multe funcții utile care fac ca operațiunile să se realizeze simplu și rapid, doar prin câteva clicuri. KIO CRM a fost creat pentru a se potrivi oricărui tip de afacere, de asemenea, oferind plauri tarifare competitive pentru a se potrivi cu orice buget.

Pentru mai multe informații despre KIO CRM, acest program de facturare util și de ultimă oră, vizitați www.programfacturareonline.ro