Categorii

“CARAVANA ISTETILOR – ALEGE VIATA” ADUCE DISTRACTIA LA VITANTIS SHOPPING CENTER

Data publicarii: 12.07.2013 ora 09:07 PM


Duminica, 15 iulie 2013, REVISTA “BUBU – CEL MAI BUN PRIETEN” ii invita pe toti copiii din Bucuresti, la VITANTIS SHOPPING CENTER, pentru un super eveniment vesel, distractiv si educativ, dedicat lor.

Startul evenimentului va fi dat la orele 16.00 si pana la orele 19.00 toti cei prezenti vor avea parte de un program complet, din care nu vor lipsi: momente artistice sustinute de copii de la diferite cluburi de talente, jocuri si concursuri cu premii, activitati multi-sport, baloane modelabile, momente de magie cu Magicianul Andrei Girjob si multe alte surprize.
De asemenea, toti cei prezenti vor putea sa admire panorama orasului intr-un zbor fascinant cu balonul.

Partenerii Caravanei – reprezentantii Directiei Rutiere vor aduce si vor prezenta o parte din logistica: masina si motocicleta din dotare, etc, ii vor incuraja pe copii sa se familiarizeze cu acestea, vor oferi legitimatii de “politist pentru o zi” si vor testa cunostintele celor prezenti prin jocuri si concursuri cu tematica rutiera.
Totodată, vor exista discuţii interactive pe teme rutiere cu poliţiştii prezenţi la această manifestare, care le vor împărtăşi atat copiilor, cat si adultilor, din experienţa lor şi le vor prezenta riscurile la care se expun atunci când nu respectă regulile de circulaţie.