Categorii

Aloha Hawaii!

Data publicarii: 12.07.2013 ora 09:07 PM


Cabana Vanatorilor organizeaza, Sambata 13 iulie, incepand cu ora 11.00 Hawaii Brunch. 

 

Decorul fascinant si exclusivit al Cabanei Vanatorilor, din inima Paradisului Verde, isi asteapta oaspetii care doresc sa petreaca o zi de vara lunga si delicioasa.

 

Printre ghirlande parfumate si pe ritmuri muzicale fierbinti, oaspetii se vor delecta cu meniuri tropicale dintre cele mai rafinate.

 

Maestrul in arta culinara Stefan BERCEA, realizatorul delicateselor care au fost servite celor 32 de presedinti de state cu ocazia summitului NATO la Bucuresti si castigatorul a 4 medalii de bronz la Olimpiada Bucatarilor, impreuna cu Dragos BERCEA, locul 3 la TOP CHEF Romania si capitanul echipei nationale de bucatari juniori, vor intampina oaspetii cu un bufet bogat in fructe de mare, peste, barbeque, sosuri speciale si deserturi din fructe exotice.

 

Si pentru ca spiritul Aloha inseamna bucurie si celebreaza diversitatea, participantii vor savura un spectacol de dans traditional Hula, amintind de Hawaii, Tahiti si Samoa, precum si concursuri de dans si alte surprize distractive.

 

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuti tineri designeri romani, Alin Dinica, va prezenta cea mai noua colectie de bijuterii special create pentru acest eveniment si destinata sa aduca vara in sufletul fiecarei femei.

 

Cabana Vanatorilor va promite o zi de neuitat!

 

Va invitam pe www.cabanavanatorilor.ro unde veti gasi toate detaliile evenimentului.