Categorii

Prisum International va ureaza Sarbatori Fericite!

Data publicarii: 21.12.2012 ora 05:12 PM


Cu ocazia Sarbatorilor de iarna, Prisum International, distribuitor Himalaya Drug Company, va ureaza Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
Prezenta pe piata din Romania de 18 ani, Prisum International, distribuitor al produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India, va doreste un Craciun fericit si un An Nou si mai bun!
Si ca sa intampinati Sarbatorile de iarna sanatosi, Prisum International va recomanda aliati de nadejde in lupta cu afectiunile de sezon. Septilin reduce riscul contractarii gripei si a altor viroze respiratorii, in timp ce Koflet si Diakof te ajuta sa tii tusea la distanta. Koflet contine miere de padure iar Diakof nu contine zahar sau miere fiind recomandat persoanelor ce prezinta intoleranta la aceste ingrediente.
Si pentru ca este perioada sarbatorilor excesele alimentare iti pot strica aceste clipe deosebite. In ajutorul tau vine Liv.52 este un supliment alimentar, special conceput pentru a proteja ficatul celor mari si mici. Gasex si Herbolax sunt suplimente alimentare, special concepute pentru a elimina problemele digestive ce pot aparea ca urmare a exceselor alimentare.
Anul 2012 a fost plin de realizari, speram ca 2013 sa va intampine cu si mai multe impliniri!
Infiintata in 1994, Prisum International detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii). Compania distribuie de asemenea produse din plasma CSL Behring, precum si produse naturiste in cadrul lantului de plafare Esenta Plant.
Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Prisum International, va rugam sa vizitati
http://www.prisum.ro/