Categorii

Suc de mere Valea Mare in Pietele de Craciun din Bucuresti

Data publicarii: 20.12.2012 ora 09:12 AM


Bucuresti (18.12.2012) – A mai ramas foarte putin timp pana la masa de Craciun si pana la sosirea Mosului cu desaga plina! Cum stati cu pregatirile de sarbatori, ati cumparat tot ce aveati nevoie? Aveti cadourile pregatite pentru intreaga familie? Va recomadam sa treceti si prin Piata de Craciun din Piata Amzei, unde  va asteptam cu savurosul Suc de mere Valea Mare, alaturi de multe alte bunatati delicioase, numai bune pentru o masa imbelsugata de Craciun.

Targul se desfasoara intr-un decor perfect pentru o perioada asa de friguroasa si de ploioasa. Intrucat se tine in interiorul cladirii, o sa fiti feriti de vremea apriga si astfel o sa puteti poposi mai mult pe la fiecare producator in parte si sa va alegeti produsele preferate. Pe noi o sa ne gasiti acolo pana pe 24 decembrie, de la ora 9:00 la ora 19:00.

Suc de mere Valea Mare si in alte piete de Craciun din Bucuresti

In aceasta perioada de dinainte de Craciun puteti da nas in nas cu Suc de mere Valea Mare nu numai in Piata Amzei. Incepand de joi, in intervalul 9:00 – 17:00 puteti sa ne gasiti si in Targul de Craciun organizat in Piata Pipera si in Targul de Craciun organizat in Agronomie cu intreaga gama de sucuri naturale Valea Mare, de la consacratul si savurosul suc de mere pana la ineditele sucuri de sezon: suc de mere si capsuni, cirese, visine sau prune.

Va asteptam asadar fie daca doriti sa va faceti cumparaturile pentru masa de Craciun sau sa oferiti celor apropiati cadouri delicioase, direct din natura. Cei mici (dar si cei mari  ) va vor fi cu siguranta recunoscatori, asa ca nu ezitati sa ne vizitati!

Pentru a afla mai multe despre Suc de mere Valea Mare si despre celelalte sucuri 100% naturale Valea Mare vizitati www.valea-mare.ro, deveniti fan pe Facebook la www.facebook.com/valeamare si urmariti-ne pe Twitter (twitter.com/valeamare). Valea Mare este o tanara marca locala creata pentru iubitorii de fructe de o familie de iubitori de fructe, cu scopul declarat de a va oferi cele mai bune sucuri naturale de mere si de fructe de livada, obtinute 100% direct si doar din fruct. Noi stim ca, la fel cum doar cele mai bune mere pot da cel mai bun suc de mere, numai o afacere de familie creata cu multa dragoste pentru produse direct din natura poate oferi un suc natural de cea mai buna calitate. Sucurile naturale Valea Mare pot fi gasite in bacanii, magazine traditionale, restaurante si alte locatii care comercializeaza produse naturale de calitate.

Valea Mare, direct din natura
www.valea-mare.ro
Contact: S.C. Valea Mare SanoFrut S.R.L.
Valea Mare – Pravat, Str. Baracie nr. 544, Arges, 117805
Marius Stanciu-Manolescu, 0722.439.365, mmanolescu@valea-mare.ro