Categorii

Unior Tepid – analiza la final de an

Data publicarii: 18.12.2012 ora 03:12 PM


Unior Tepid, lider pe piata sculelor de mana profesionale din Romania, incheie anul cu realizarea obiectivelor propuse: cresterea cifrei de afaceri pentru anul 2012 cu peste 17%, o crestere constanta, care s-a inregistrat in toti acesti ani supusi schimbarii, atragerea de noi parteneri pentru programele de scule de mana pe care le distribuie in Romania si dezvoltarea unei noi retele de distributie dedicate industriei prelucrarii lemnului.

Obtinerea exclusivitatii pentru Romania a distributiei sculelor si produselor secundare pentru industria lemnului ale producatorului francez ELBE a reprezentat un pas important in crearea segmentului de distributie a sculelor de mana pentru industria lemnului. Acest nou proiect este sustinut si de numarul 5 al Revistei Centrul National de Scule, revista care cuprinde informatii despre burghie, raspile, carote. panze pendular, panze circular, cutite de rindeluit, scule pneumatice pentru prelucrarea lemnului. Pentru a oferi informatii suplimentare despre acest segment, numarul 6 al Revistei Centrul National de Scule, aparut la jumatatea lunii decembrie, completeaza gama de produse oferite cu panze panglica, freze cu alezaj, capete de frezat, capete de rindeluit, truse de scule. Aceste doua numere ale revistei au si rolul de catalog de produse pentru industria lemnului datorita informatiilor detaliate oferite de catre specialistii Unior Tepid.

Realizarile majore au fost obtinute, si in acest an, cu sprijinul membrilor retelei Centrului National de Scule, carora Unior Tepid doreste sa le multumeasca pentru implicare si inovatie si, in acelasi timp, le doreste ca si in anul 2013 sa performeze impreuna pentru atingerea noilor obiective propuse.

Unior Tepid multumeste, de asemenea, tuturor partenerilor si colaboratorilor sai pentru ca au ales sculele de calitate si le doreste sarbatori frumoase si imbelsugate alaturi de cei dragi si un an nou prosper.

UNIOR TEPID, membru fondator al Centrului National de Scule, prezent pe piata din Romania de peste 11 ani detine in portofoliu 35 de programe, dintre care 75% sunt distribuite in exclusivitate, cu adresabilitate catre absolut toate domeniile (industrie, constructii, auto, agricultura, HORECA, uz casnic).

Centrul National de Scule este un concept care reuneste reteaua de distribuitori de scule de mana profesionale cu cea mai importanta cota de piata, in special pe segmentul industrial. Centrul National de Scule inseamna acoperire la nivel de tara, calitate industriala, sortiment complet, livrare in ziua primirii comenzii, solutii tehnice in timp real.

2012 Grandz Comunicare