Categorii

Hyundai Accent second hand

Data publicarii: 17.12.2012 ora 10:12 PM


O masina care concureaza cu Dacia Logan si Renault Symbol, Hyundai Accent 3 ramane la mare cautare pe piata auto second hand. Care sunt oare punctele forte dar si cele slabe ale acestui autoturism?

Lansata in 2006, Hyundai Accent 3 s-a dovedit a fi un succes comercial pe piata auto din Romania,  explicandu-se numarul mare de cereri pe piata second hand.

 

Cei ce au testat un astfel de model au apreciat in primul rand confortul oferit chiar si pe locurile din spate, precum spatiul mare al portbagajului. De asemenea, garantia oferita pe o perioada indelungata, dar si preturile moderate alocate reviziilor si pieselor de schimb constituie un punct forte important.

Ca puncte negative au fost reclamate probleme la coloana de directie care se manifesta prin vibratii resimtite in volan, precum si o uzura neuniforma a pneurilor standard, ceea ce induce o usoara instabilitate in curbe.

In functie de particularitatile caii de rulare bucsele au o durata de viata cam scurta, iar in timp propulsoarele pe benzina devin destul de gurmande.

Ce am mai putea adauga despre aceasta a treia generatie Hyundai Accent?