Categorii

Studio 9 lanseaza pachetele web “Vreau Site”

Data publicarii: 10.12.2012 ora 09:12 PM


Studio 9 Webdesign Bucuresti a creat pachetele web “Vreau Site” avand in vedere in special companiile mici si mijlocii care au nevoie de prezenta online. Preturile incep de la 49 Euro pret site pentru Pachetul Basic si raman cu pana la 30% mai mici decat ale altor oferte similiare de pe piata si pentru celelalte pachete “Vreau Site”.

Fiecare pachet aduce un numar suplimentar de pagini si optiuni mai avantajoase exemplu fiind pachetele Standard si Standard + care pot fi usor transformate intr-un mic magazin virtual si sunt in acelasi timp optiunea preferata a clientilor care au nevoie de o prezenta online solida. Pachetul Standard are pretul de 99 de Euro fiind livrat si foarte rapid. Motto-ul Studio 9 este “Usor, rapid si ieftin” si pentru aceasta Studio 9 creaza site-uri web eficiente, de calitate si adaptate cerintelor clientului.

Studio 9 ofera optiunea Optimizare Website pentru ca fiecare site creat sa ajunga pe primele pozitii ale motoarelor de cautare (SERPs) prin SEO organic, fara reclame costisitoare si fara pozitii platite. Pentru fiecare pachet “Vreau Site” exista un pachet corespunzator de optimizare website. Acest mix reprezinta cheia pe termen lung pentru a castiga mai multi vizitatori si a realiza vanzari mai mari.

Mai jos sunt prezentate principalele caracteristici ale pachetelor “Vreau Site”. Mai multe informatii despre pachetele Basic, Standard, Standard +, Premium si Magazin Virtual, sunt disponibile pe pagina de oferta: http://www.studionoua.ro/vreau-site

Pachetul Basic cu 4 pagini web este destinat clientilor care au nevoie de un website realizat profesionist si usor de utilizat, dar pentru care nu sunt necesare multe pagini web sau functionalitati avansate. Este optiunea perfecta pentru start-up-ul unei afaceri pe internet, printre cei care aleg acest tip de pachet putand fi atat PFA-uri cat si microintreprinderi.

Pachetul Standard cu 8 pagini web este este perfect pentru clientii care au nevoie de un website realizat “la cheie” si care sa le asigure o prezenta online solida, orientata spre vanzare. Pachetul Standard poate fi optiunea perfecta pentru companiile mici si mijlocii care doresc sa isi promoveze produsele online fara sa achizitioneze un e-shop costisitor.

Pachetul Standard + aduce imbunatatiri Pachetului Standard, marind numarul de pagini incluse si adaugand posibilitatea de afisare in doua limbi. Cu 12 pagini web, acest pachet este potrivit clientilor care au nevoie de o prezenta online solida, putand fi oricand transformat intr-un site comercial. Pachetul Standard + poate fi optiunea perfecta pentru companiile mici si mijlocii care doresc sa isi promoveze produsele online fara sa achizitioneze un e-shop costisitor.

Pachetul Premium cu 16 pagini web este destinat clientilor care au nevoie de un website realizat profesionist, cu design complex care sa iasa in evidenta. Este cea mai buna optiune pentru companiile care doresc sa isi sporeasca notorietatea brand-ului in mediul online si care au nevoie de un numar mare de pagini pentru a-si promova produsele sau serviciile. Pachetul Premium inseamna site-uri complexe, optimizate SEO, create pentru a aduce trafic.

Pachetul Magazin Virtual este un website complex care poate sustine o afacere de lunga durata in mediul online. Este destinat companiilor care doresc sa comercializeze produse sau servicii pe internet. Pachetul Magazin Virtual inseamna site-uri complexe, optimizate SEO, cu cos de cumparaturi integrat si sistem de plata prin PayPal.

Echipa Studio 9 de web developeri urmareste ca fiecare pachet web sa fie customizat in functie de nevoile clientilor si de specificul domeniului de activitate al acestora, totul pentru a spori utilizabilitatea si accesibilitatea site-ului, atribute care influenteaza direct numarul de vizitatori si deci traficul website-ului.

Studio 9 inseamna site-uri care aduc rezultate. O afacere de succes poate incepe cu un site web de succes iar echipa Studio 9 creaza site-uri personalizate in cel mai scurt timp. Desi este un proiect la inceput de drum, seriozitatea si angajamentul cu care sunt livrate proiectele au constituit un punct de pornire puternic pentru echipa si intotdeauna punctul de sosire pentru clientii multumiti.

Press Contact:

Octavian Enache
Str. Aurel Botea nr. 2, Bucuresti
0731.704.565
info@studionoua.ro
www.studionoua.ro