Categorii

SIGNAL IDUNA lansează campania “Asigură-te ca eşti sănătos pentru sărbătorile de iarnă!”

Data publicarii: 10.12.2012 ora 03:12 PM


SIGNAL IDUNA lansează campania “Asigură-te ca eşti sănătos pentru sărbătorile de iarnă!” prin care oferă asiguraţilor, în perioada 10-21 decembrie, un set gratuit de analize cu scop de prevenţie, în mai multe clinici partenere din ţară.

Deoarece cunoaşte avantajele pe care prevenţia le are în asigurarea unei vieti sanatoase, SIGNAL IDUNA oferă asiguratilor un instrument facil şi eficient de îngrijire a sănătăţii şi de prevenire a unor boli grave sub forma unui voucher cadou.

In cadrul acestei campanii, SIGNAL IDUNA pune la dispozitia asiguratilor sai peste 15.000 de vouchere cu care se vor prezenta la clinicile partenere campaniei în vederea efectuării analizelor de prevenţie.

Grupul SIGNAL IDUNA este unul dintre cele mai recunoscute grupuri financiare, precum şi unul dintre liderii pieţei germane a asigurarilor, cu peste 13 milioane de clienţi. Prezent în Germania, Ungaria, Polonia si Elveţia, Grupul SIGNAL IDUNA oferă de peste 100 de ani soluţii complete de asigurări de sănătate la nivel european. Din 2008, SIGNAL IDUNA este prezentă şi pe piaţa din Romania, oferind companiilor soluţii integrate şi 100% personalizate de asigurări de sănătate, viaţa şi accident.