Categorii

Iarna aceasta faceti cumparaturile din Mallul lui Mos Craciun

Data publicarii: 10.12.2012 ora 03:12 PM


Maine, 11 Decembrie, se deschide Mall-ul lui Mos Craciun! Veniti si voi in perioada 11-25 Decembrie 2012 si rezolvati problema cadourilor de Craciun cu un singur click pe

www.shops-and-the-city.ro!!

Mall-ul lui Mos Craciun gazduieste un targ special pentru Sarbatorile de Iarna

La parterul mall-ului va asteapta 29 de expozanti ce comercializeaza genti, curele, produse cosmetice, bijuterii, jucarii, dulciuri, haine, accesorii, podoabe pentru brad, produse hand-made si multe alte produse care pot reprezenta un cadou frumos pentru cei dragi in aceasta perioada speciala a sarbatorilor de iarna.

Reduceri si oferte speciale oferite de 129 magazine

Evitati aglomeratia din trafic si din magazine in aceasta perioada a sarbatorilor de iarna si faceti cumparaturile pentru toata familia dintr-un singur loc, cu un singur click! Iar daca aveti buget de criza nu trebuie sa va ingrijorati, cele 129 de magazine v-au pregatit reduceri si oferte speciale!

Anul acesta incercati si experienta mai comoda si mai rapida a unui mall online!Trebuie doar sa accesati www.shops-and-the-city.ro!

Vreti sa va prezentati ofertele speciale de sarbatori in Mallul lui Mos Craciun? Trimiteti un email sau contactati persoanele: Alina Savu telefon 0723-623219 email: office@web-connect.ro si

Mihaela Baicu telefon 0722-663366 email: sales@web-connect.ro.