Categorii

Metode rapide de a pune muschi pe tine

Data publicarii: 09.12.2012 ora 09:12 PM


Combina antrenamentul de forta cu cel pentru conditie fizica in acest circuit pentru tot corpul.

Acest tip de antrenament scoate totul de la fiecare repetare, actionand asupra multor grupe musculare intr-un timp limitat. Incepe cu 5 repetari la fiecare din primele 2 exercitii , executate unul dupa celalalt fara pauza. Odihneste-te 1 minut si apoi repeti de 2-3 ori. Dupa aceea faci 6 repetari din ultimele 2 exercitii, fara pauza, timp de 15 minute.

 

1. Indreptari cu haltera

Cu talpile departate la latimea umerilor, flecteaza genunchii si prinde bara cu prize in pronatie. Foloseste coapsele si spatele pentru a trage greautatea, mentinand umerii si coatele in pozitie fixa si spatele drept. Coboara lent greutatea.

 

2. Tractiuni

Prinde-te de o bara fixa cu palmele la latimea umerilor, prize in pronatie, genunchii usor flectati si gleznele incrucisate. Trage-te rapid pana cand pieptul atinge bara. Daca intampini probleme, cauta un aparat de tractiuni si foloseste aceasi priza.

 

3. Flotari

Aseaza-te in pozitie de flotare (palmele ceva mai indepartate decat umerii, corpul in linie dreapta de la glezne la gat). Coboara rapid corpul pana cand pieptul atinge solul, apoi impinge-te in forta la pozitia initiala.

 

4. Fandari cu gantere

Stai in picioare cu talpile departate la latimea soldurilor, tinand ganterele in lateralele corpului. Paseste inainte cu un picior si coboara trunchiul pana cand celalalt genunchi atinge solul. Impinge-te rapid la pozitia initiala, schimba picioarele si repeata.

Acestea fiind spuse, spor si succes!

un articol de hellofitness.ro