Categorii

Redensity II, primul şi singurul acid hialuronic revoluţionar anti-cearcăne

Data publicarii: 08.12.2012 ora 12:12 PM


De acum cearcănele şi pungile de sub ochi nu mai sunt o problemă!  Le poţi trata cu cel mai nou produs anti-cearcăne creat de laboratoarele Teoxane Geneva. Noul Redensity II este special creat pentru a reda pielii luminozitatea şi pentru a estompa zona încercănată de sub ochi.  

Un gel diferit şi unic

Acidul hialuronic Redensity II este o substanţă unică creată special pentru aria din jurul ochilor. Injectat printr-o tehnică aparte, acidul hialuronic nu exercită nici un fel de presiune asupra ţesutului ocular. Mai mult, aminoacizii din acest produs refac elasticitatea pielii şi îi conferă strălucire.

Industria de profil a încercat crearea unor substanţe care să imite cât mai fidel caracteristicile locale, să reîntinerească pielea cu un minim de reacţii adverse. Tocmai de aceea, acidul hialuronic Redensity II este o noutate în domeniu.

Acidul hialuronic este disponibil sub forma unui gel foarte fluid, îmbogăţit cu aminoacizi,  antioxidanţi,  minerale şi vitamine, care se pot introduce în regiunea de sub ochi într-o cantitate redusă pentru a corecta cearcănele într-un mod cât mai natural.

,,Formula specială şi patentată are la bază acidul hialuronic care datorită concentraţie ideale 15mg/g), rehidratează şi redensifică dermul. Pe lângă acesta Redensity II deţine o serie de substanţe ce se regăsesc în mod natural în organism, reunite sub forma unui complex dermo-restructurant ce conţine: 8 aminoacizi, 3 antioxidanţi, 2 minerale şi vitamina B6, selectate pentru gradul lor farmaceutic, proprietăţile hipoalergenice, compatibilitatea cu acidul hialuronic şi eficienţa cu care se combină pentru restructurarea globală a dermului. Pe lângă toate acestea, lidocaina, oferă un confort sporit pacientului în timpul injectării, datorită efectului anestezic.”, a declarat  Andreea Iftimie, medic estetician si manager al companiei See.Try.Buy, distribuitor Redensity.

 Simplu, rapid, fără durere şi cu rezultare uimitoare

Gelul este recomandat tuturor persoanelor, de orice vârstă care doresc să estompeze cearcănele sau pungile inestetice de sub ochi. Redensity II este un tratament non-invaziv, cu rezultate vizibile.

,,Regiunea perioculara este extrem de delicata si sufera cu trecerea anilor o serie de transformari atat la nivelul pielii, cat si al structurilor din profunzime: tesut adipos, musculatura, tesut osos. Oboseala cronica, lipsa de fier sau vitamine din organism, deshidratarea, anumite boli, pierderea elasticitatii pielii, a grasimii, a tonusului muschilor si a masei osoase prin procesul firesc de imbatranire, culoarea inchisa data de prezenta vaselor de sange aproape de suprafata pielii sau de pigment, toti acestia sunt factori care, asociati sau nu, in timp determina chipul nostru sa para obosit, trist si lipsit de vitalitate. Acidul hialuronic Redensity II este o inovatie in domeniu, iar prin proprietatile sale aparte putem acum corecta cearcanele intr-un mod cat mai natural, explica dr. Oana Spânu, medic specialist dermatolog.

Modalitatea de injectare durează doar câteva minute, iar gelul se asează în mai multe planuri astfel încât să se integreze perfect în ţesut, in cantitate de 0,5ml. Efectele tratamentului vor fi vizibile imediat. Se va observa atenuarea cearcănelor, pilelea va fi mai luminoasă, iar umbrele de pe ploapa inferioară vor fi şterse. Per total va rezulta o imagine de ansamblu naturală. Datorită originii non-animale a produsului nu există risc de alergie, iar efectul poate persista până la 1 an, o perioada lunga comparativ cu alte produse folosite anterior pentru cearcane.

,,Maximum de efect apare la 2-3 zile după tratament. În zilele post tratament pacienţii sunt rugaţi să bea foarte multe lichide pentru a-şi menţine pielea hidratată. Această substanţă nu are contraindicaţii. După injectare pielea din zona ochilor se poate învineţi sau umfla, însă culoarea va dispărea în câteva zile”, sustine dr. Viviana Iordache, medic specialist dermatolog.

Redensity II vine la un an după lansarea Redensity I, care combină tehnicile tradiţionale de umplere a ridurilor cu mesoterapia pentru o piele tânără şi hidratată. Redensity I este creat special pentru a elimina imperfecţiunile feţei. Acesta acţioneaza eficient asupra ridurilor superficiale şi profunde chiar de la prima folosire. În urma acestui tratament pielea capătă un aspect fin, este hidratată şi îşi recapată elasticitatea şi luminozitatea.

Informatii despre See.Try.Buy

See.Try.Buy este singura firma din dimeniul medicinii estetice din Romania pozitionata ca med-spa provider. Din portofoliul sau de produse face parte si ENDYMED – aparatul care aduce rezultate deosebite in tradarea unor leziuni multiple ale tenului, ridurilor, cicatricilor, semnelor acneice, imbunatateste textura pielii si porii dilatati, SCITON – cea  mai noua tehnologie laser in materie de epilare, rejuvenare faciala si peeling si laserul CANDELA pentru epilare definitiva. Mai multe informatii despre REDENSITY puteti citi pe www.redensity.ro