Categorii

Colortrac si Z Spot Media lanseaza noua gama de scannere format mare SmartLF SC 25 si SmartLF SC 36

Data publicarii: 06.12.2012 ora 02:12 PM


06 Decembrie 2012

Colortrac, lider mondial in productia de scannere profesionale de format mare si solutii complete de scanare, lanseaza noile modele de scannere Colortrac SmartLF SC 25 de format A1 si SmartLF SC 36 de format A0 recomandate pentru CAD, GIS, centre digitizare, Copy Shop-uri si Graphics Arts.

Noile modele de scannere format mare Colortrac SmartLF SC 25 si SmartLF SC 36 sunt lansate acum si in Romania prin unicul distribuitor autorizat Z Spot Media SRL. Multitudinea de tehnologii nou dezvoltate de Colortrac, liderul mondial in acest domeniu, fac din aceste scannere modele de varf raportat la ce ofera concurenta in acest moment. Aceste tehnologii prezinta Colortrac SmartLF SC 25 si SmartLF SC36 ca fiind scannere robuste si fiabile, cu o viteza buna de lucru, cu un pachet software complex, un flux de lucru greu de egalat si care servesc in diverse domenii de activitate.

Tehnologia SingleSensor din noile scannere aduce o rezolutie optica de 1200dpi, o viteza de scanare neegalata in prezent, calitatea imaginii incredibil de fina si culori realiste. Practic acest senzor permite scanarea cu bune rezultate atat a planselor tehnice, cat si a celor grafice. Practic imbina cu succes functionalitatea senzorilor CIS cu cei CCD. Interfata ultrarapida a acestor scannere este USB3.0, aceasta permitand transferul datelor la viteze de 5GB/sec (de 10 ori mai rapida decat standardul USB2.0). Impreuna noul SingleSensor, interfata USB3.0 fac din acest scanner modelul de referinta in domeniu in ceea ce priveste viteza de scanare si calitatea exceptionala a imaginii. Iluminarea optima a documentelor scanate se face cu sistemul bidirectional LED2, care asigura o durata de viata practic nelimitata si pornirea instant a scanarii, fara timpi de asteptare. Latimea de 25” (635mm), 36” (914mm) acopera toate nevoile de scanare din domeniile AEC, CAD, GIS, Graphics Arts, centre de copiere profesionale si centre de digitizare. Colortrac SmartLF SC 25 si SmartLF SC 36 vin acum cu o platforma mai mare pentru incarcarea documentelor, care asigura un spatiu optim pentru manevrarea acestora, fiind ajutat si de un ghidaj magnetic mobil.

Scannerele Colortrac SmartLF SC 25 si SmartLF SC 36 sunt disponibile la Z Spot Media în trei modele upgradabile pentru fiecare dimensiune. Vin atat in varianta monocrom si tonuri de gri, cat si color, sau color expres. Ofera profesionistilor CAD, GIS, AEC sau Graphic Arts posibilitatea de scanare si copiere rapida, precisa si accesibila pentru documente, la orice statie de lucru sau pe orice imprimanta de format mare. Scannerele SmartLF SC 25 si SmartLF SC 36 respecta normele ENERGY STAR privind economia de energie, normele ROHS privind directiva UE de restrictie a substantelor periculoase si contine componente reciclabile .

Software-ul dezvoltat de producatorul Colortac se ridica la inaltimea echipamentelor produse, astfel fiind puse in valoare toate inovatiile tehnice de ultima ora introduse in echipametele sale. Scannerele Colortrac SmartLF SC 25 si SmartLF SC 36 au inclus in pachetul de vanzare si software-ul SmartWorks EZ Touch Scan/ Copy/ E-mail care ruleaza excelent fie pe touch screen, fie pe modul tastatura/ mouse. Pentru utilizatorii avansati, Colortrac pune la dispozitie prin intermediul Z Spot Media SRL, software optional – SmartWorks EZ Touch Plus si SmartWorks Pro Scan & Copy. Software-ul SmartWorks EZ Touch Plus combina intr-un singur program foarte usor de utilizat scanarea de formate mari cu copierea. Acesta garanteaza compatibilitatea cu o gama larga de printere pe format mare prin driverele standard de Windows. Software-ul SmartWorks Pro SCAN & COPY este o aplicatie optionala care permite un control avansat asupra tuturor aspectelor legate de procesele de scanare şi copiere.

Produsele Colortrac sunt disponibile in Romania prin Z Spot Media (www.zspotmedia.ro), firma specializata in furnizarea de solutii profesionale complete de format mare: scanare, copiere, printare si finisare A1, A0, B0, echipamente si solutii 3D, digitizare carte veche dar si o gama larga de echipamente pentru productie publicitara . Firma este distribuitor autorizat al Colortrac in Romania, asigurand distributie nationala si service printr-o retea larga de parteneri IT. Printre marcile distribuite de firma se mai numara Canon, HP, Epson (printare scanare A1, A0, B0), i2s, Konika Minolta, Atiz (scanere digitizare carte), Rigoli (pliere finisare planse A0), Scan2CAD (vectorizare), Csoft, etc.

Pentru mai multe informatii despre produsele Colortrac va rugam sa contactati specialistii firmei la 0214205093 sau office@zspotmedia.ro

Z SPOT MEDIA SRL
Str. Drumul Belsugului, nr. 100B,

sector 6, Bucuresti
tel 0214205093
http://www.zspotmedia.ro