Categorii

AYG Romania: 1 an de existență

Data publicarii: 06.12.2012 ora 08:12 PM


În luna noiembrie, compania AYG Romania a sărbătorit un an de la înființare. Această aniversare a fost celebrată în cadrul unor momente speciale, alături de parteneri și echipă.

Concepută ca o companie specializată în dezvoltarea software, AYG Romania, nume care provine din abrevierea numelui societății, AD-FIRE Youth Group, a fost fondată în data de 23 noiembrie 2011, în Constanța, prin efortul susținut al cofondatorilor săi.

Pe parcursul anului, afacerea a evoluat, prin determinarea și pasiunea oamenilor din spatele acesteia, devenind un reper în rândul tinerilor antreprenori. În prezent, compania are atât colaborări autohtone, cât și cooperări internaționale cu instituții din Europa și din Statele Unite ale Americii.

În acest an de existență, reprezentanții AYG Romania au investit permanent în dezvoltarea comunității, contribuind activ la dezvoltarea tinerilor, atât la nivel personal cât și profesional, iar colaborarea noastră cu diferite ONG-uri, subliniind în acest sens parteneriatul cu AIESEC Constanța, facilitează impactul pe care îl aducem, îmbinând armonios creativitatea, pasiunea și determinarea fiecărei persoane care ia parte în acest proces. Mai mult decât atât, am fost recunoscuți în acest sens de către Gala Voluntarilor pentru implicarea deosebită pe parcursul anului 2012.

În fiecare activitate pe care o desfășurăm, compania pornește de la aceleași valori solide: flexibilitate, eficiență, leadership, inovație, progres, pasiune și inovație. Credem cu adevărat în aceste valori, nefiind doar o înșiruire de cuvinte pe o hârtie, acestea constituind un mind-map după care ne ghidăm pentru a oferi experiențe de impact și valoare adăugată tuturor celor cu care ne angrenăm în relații contractuale.

Promisiunea pe care o facem, la un an de activitate, este aceea de a aduce piața IT constănțeană la un alt nivel, dominați fiind de valori sănătoase, principii bine înrădăcinate, strategii și politici interne profesionist concepute, toate acestea pentru a furniza servicii excelente, menite să aducă pe de o parte, un impact pozitiv în societate, fiind centrate pe dezvoltare și educație, iar pe altă parte, să reprezinte soluția ce îi va diferenția de competitori, consolidându-le brandul și oferindu-le traseul spre o expunere masivă în piață.

Mai multe detalii despre companie sunt disponibile pe website-ul nostru: www.ayg.ro.