Categorii

Intell Psy Group lanseaza Programul Gratuit de Evaluare a Depresiei

Data publicarii: 05.12.2012 ora 02:12 PM


In perioada 03- 15 decembrie 2012, Intell Psy Group organizeaza Programul Gratuit de Evaluare a Depresiei
Intell Psy Group, prin intermediulClinicii de Psihologie Dr. Ion Duvac, organizeaza in perioada 03- 15 decembrie 2012 Programul Gratuit de Evaluare a Depresiei. Programul vine ca un raspuns la cresterea inregistrata in ultimii ani a numarului persoanelor diagnosticate cu depresie. Afectiune serioasa, depresia poate aparea la orice persoana, tanara sau in varsta, cu o stare materiala buna sau nu, cu un IQ ridicat sau scazut. Evaluarea este foarte importanta, diagnosticarea si tratamentul corect putand oferi beneficiile unei vieti normale si sanatoase.
Programul se va desfasura la Clinica Ion Duvac situata in Intrarea Rigas, nr. 31, sector 1. Pentru relatii suplimentare va rugam sa ne contactati la numarul 031425825 sau 0756116628.
Clinica de Psihologie Dr. Ion Duvac, prin intermediul psihologilor clinicieni, psihoterapeutilorsi consilierilor sai ofera servicii de psihodiagnostic si evaluare clinica, psihoterapie si consiliere psihologica pentru adulti, terapie de cuplu, consiliere a familiei, a copilului si a adolescentilor, consiliere de cariera, consiliere psihologica in depresia postnatala, consiliere pentru tulburari ale dinamicii sexuale, hipnoza clinica, de relaxare, precum si terapie cognitiv-comportamentala.
Intell Psy Group operationalizeaza conceptul original de servicii psihologice integrate, reunind toate disciplinele necesare cunoasterii psihicului uman – cercetare, terapie, consiliere si inovatie – in structuri specializate care functionează in sinergie deplina.
Pentru mai multe detalii, puteti accesa site-ul www.intellpsy.com.