Categorii

Pe data de 12 si 13 Decembrie 2012, Tiffin University va invita la evenimentul de business al anului in Bucuresti

Data publicarii: 04.12.2012 ora 03:12 PM


In cadrul acestui eveniment, care se va desfasura marti, 12 decembrie 2012 si miercuri, 13 decembrie 2012, începand cu ora 9;00, la Hotel Howard Johnson Grand Plaza, echipa Tiffin University Romania va fi prezenta in calitate de partener educational si va oferi celor interesati de urmarea cursurilor programului nostru de Executive MBA, informatiile si resursele necesare pentru a intelege mai bine structura, rolul unui MBA în cariera si avantajele oferite de Tifiin University.

Evenimentul Business Days de la  Bucuresti este organizat cu scopul de a dinamiza mediul de afaceri si este centrat pe subiecte de interes legate de antreprenoriat si management.

Asadar, daca esti interesat de dezvoltarea personala, profesionala si oportunitati de business, te asteptam cu drag sa ne vizitezi pe data de 12 si 13 decembrie 2012, la evenimentul organizat de Business Days.

Locatia de organizare a evenimentului: Hotel Howard Johnson Grand Plaza – Bucuresti.

Pentru agenda avenimentului si pentru înscrieri click aici : Business Days 2012

Tiffin Executive MBA

Programul Executive MBA al Universităţii Tiffin este recunoscut de catre numeroase institutii si corporatii ca formator de oameni de afaceri cu reale abilitati manageriale, cu un nivel al cunoştintelor şi aptitudinilor foarte ridicat. Acest nivel le permite sa îsi asume pozitii ce implica responsabilitati mari cu rezultate pe masura.
Programul Executive MBA este concentrat pe dezvoltarea competentelor legate de abilitatile de comunicare, rolul de lider si munca în echipa, tehnologia informatiei, fluxul si managementul finantelor companiei, rezolvarea problemelor, strategia si analiza companiei în raport cu competitorii si industria, managementul companiei la nivel national si global.

Contact

Tiffin University

Str. Transilvaniei, Nr. 6, Etaj 1, Bucuresti, sector 1

Tel.: 021 402 54 54/55, Fax: 021 402 54 45

Email: office@tiffinmba.ro

www.tiffinmba.ro