Categorii

De sarbatori, protejeaza natural ficatul cu Liv.52

Data publicarii: 04.12.2012 ora 03:12 PM


Distribuit de Prisum International, Liv.52 este un supliment alimentar, special conceput pentru a proteja ficatul celor mici şi celor mari.
Sarbatorile de iarna reprezinta un moment de bucurie, de relaxare si apropiere de cei dragi insa excesele culinare pot strica aceste clipe deosebite. De aceea este recomandat sa avem la indemana cateva solutii rapide si eficiente care te vor ajuta sa controlezi situatia. Atat sub forma de tablete cat si sirop, Liv.52 protejeaza ficatul de diversele toxine rezultate din alimente.
Liv.52 ajuta procesul de regenerare hepatocelulara, reducand in acelasi timp nivelul enzimelor hepatice si impiedicand incarcarea cu grasimi a ficatului. Produsul intareste membrana celulei hepatice, protejand astfel ficatul de actiunea distructiva a alcoolului, medicamentelor, a diverselor toxine si factori infectiosi. Liv.52 sustine de asemenea functia hepato-biliara, stimuleaza contractia colecistului si determina eliminarea secretiilor biliare. Normalizeaza apetitului, imbunatateste digestia si asimilarea alimentelor.
Se recomanda ca adjuvant in hepatite acute si cronice, incarcarea cu grasimi a ficatului, dischinezie biliara, ciroza hepatica in stadii incipiente, lipsa poftei de mancare si in toxicitatea determinata de alcool sau medicamente.
Liv.52 DS are o concentratie dubla pe tableta, fiind mai usor de administrat la adulti.
Infiintata in 1994, Prisum International detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii). Compania distribuie de asemenea produse din plasma CSL Behring, precum si produse naturiste in cadrul lantului de plafare Esenta Plant.
Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Prisum International, va rugam sa vizitati
http://www.prisum.ro/