Categorii

BAZARUL de Craciun la Ceainaria Serendipity 9 Decembrie 2012

Data publicarii: 03.12.2012 ora 07:12 PM


BAZARUL DE CRACIUN la Serendipity
9 Decembrie 2012

La sfarsit de saptamana Ceainaria Serendipity va invita sa intrati in atmosfera sarbatoreasca a atelierelor lui Mos Craciun!
Spiridusii nostri – artizani priceputi – vor fi gazdele voastre, tentandu-va cu daruri minunate unicat pentru cei dragi. Aici, cu mic cu mare, puteti petrece o zi din ajunul sarbatorilor cumparand si admirand cadouri speciale, lucrate cu dichis si savurand cate un ceai parfumat.
Duminica, 9 Decembrie 2012, intre orele 10:00 si 18:00, in Str. Dumbrava Rosie nr.12, zona Gradina Icoanei.

Bazarul este dedicat celor care isi doresc sa puna sub brad cadouri originale, evitand aglomeratia marilor magazine si a produselor de serie. Anul acesta, la cea de-a cincea editie a evenimentului, veti putea alege acele obiecte unice care sa inspire cadoul ideal: podoabe, accesorii si decoratiuni, create cu suflet si pasiune de talentatii artisti.
O mare parte a expozantilor sunt absolventi ai cursurilor de arta si ai atelierelor de artizanat organizate de Ceainaria Serendipity: oameni de profesii diverse, uniti de pasiunea de a crea obiecte unice si originale, spre bucuria lor si a celor dragi.
Cum Craciunul inseamna nu numai cadouri, ci si cele mai placute surprize, va asteptam la tombola magica, in urma careia puteti castiga mai multe daruri din tolba plina a lui Mos Craciun. Se vor face extrageri la fiecare ora!
Intrarea este 7lei si include o cana de ceai aromat si biletul de tombola.

Va asteptam cu drag!

Persoana de contact:
Alexandra Popovici
0731359064
events@serendipity-tea.ro
www.serendipity-tea.ro