Categorii

Intra in cea mai mare competite a managerilor – MBA CHALLENGE! Fii cel mai bun si castiga un EMBA in valoare de 17.000E!

Data publicarii: 28.11.2012 ora 04:11 PM


Tiffin University impreuna cu Wall-Street, va ofera sansa de a avea in portofoliu programul Executive MBA oferit de Universitatea Tiffin la Universitatea București, cel mai bine cotat program MBA din anul 2011, conform studiului realizat de publicația Ziarul Financiar, cu ocazia celei de-a patra ediții a Topului MBA – un clasament care centralizeză feedback-ul absolvenților din ultima serie a fiecărei școli de afaceri și care ierarhizează școlile în funcție de gradul de satisfacție al absolvenților față de programul pe care l-au terminat.

Participa la competitia MBA Challenge, competitie ce cuprinde 4 etape bine delimitate si care vor fi anuntate progresiv in timpul concursului. In discutie sunt patru mari industrii din cadrul carora managerii vor putea aplica pentru a intra in cursa pentru castigarea unui EMBA.

Concursul este organizat in perioada 14 noiembrie 2012 – 21 aprilie 2013 si se adreseaza managerilor din toate sectoarele de business.

Castigatorul fiecarei etape va fi anuntat in data de 22 a fiecarei luni din cadrul competitiei!

Castigatorul final va beneficia de o bursa pentru programul de Executive MBA oferit de Tiffin University.

Pentru mai multe informatii legate de regulamentul competitiei, dosarul de aplicatie MBA Challenge, perioada de inscrieri si modalitatea de jurizare, te rugam sa accesezi site-ul Wall-Street.

Despre Tiffin University

Universitatea Tiffin are un istoric de peste 120 de ani în promovarea educației și cunoașterii. Înființată în 1888 în Tiffin, Ohio, universitatea a dezvoltat de-a lungul timpului un portofoliu variat de domenii academice, studii universitare, postuniversitare și activități extracuriculare. Colaborarea cu Universitatea București a început în 1999, când experți ai celor două instituții au inițiat un program pentru Administrarea Justiției Comunitare și a continuat cu Programul Tiffin EMBA la Universitatea București.

Programul Executive MBA oferit de Tiffin University împreună cu Universitatea din București este acreditat și recunoscut de către numeroase instituții și corporații ca formator de oameni de afaceri cu reale abilități manageriale, cu un nivel al cunoștințelor și aptitudinilor foarte ridicat. Programul este concentrat pe dezvoltarea competențelor legate de abilitățile de comunicare, rolul de lider și muncă în echipă, tehnologia informației, fluxul și managementul finanțelor companiei, rezolvarea problemelor, strategia și analiza companiei în raport cu competitorii și industria, managementul companiei la nivel național și global.

 

Date contact:

Tiffin University şi Universitatea din Bucuresti EMBA

Adresa (cursuri si birouri): Str. Transilvaniei, Nr. 6, Etaj 1, Bucureşti, sector 1

Tel.: 021 402 54 54

Fax: 021 402 54 45

Adresa de e-mail: office@tiffinmba.ro

Website: www.tiffinmba.ro