Categorii

NEI Guard ofera siguranta iubitorilor de box

Data publicarii: 27.11.2012 ora 04:11 PM


Firma de securitate si protectie NEI Guard, membra a NEI Holding, va asigura linistea si siguranta la gala internationala de box ,,Invincibilii”. Aceasta va avea loc joi, 29 noiembrie 2012, la Sala Polivalenta din Craiova.

Cea mai asteptata gala de box din acest an va cuprinde 6 meciuri, cel mai important dintre ele urmand sa aiba loc intre romanul Viorel Simion, aflat pe locul 4 in topul celor mai buni pugilisti din lume si filipinezul Ryan Sermona. Cei doi se vor lupta pentru titlul mondial WBA, spre incantarea iubitorilor acestui sport.

Alti patru sportivi romani – Bogdan Dinu, Lucian Bot, Ionut Stanciu si Gabriel Flutur – se vor infrunta cu boxeri din Ghana, Bulgaria, Letonia si Lituania pentru victorii nu mai putin importante.

Prin activitatea desfasurata de-a lungul anilor, NEI Guard a sprijinit de nenumarate ori valorile sportului romanesc, dar si valorile acelora care stiu sa aprecieze un eveniment linistit, lipsit de violente. Seriozitatea, punctualitatea, atenta evaluare a situatiei aflate in curs de desfasurare fac din agentii NEI un sprijin de nadejde pentru toti cei care doresc sa se simta in siguranta.

Pentru evenimente linistite, conteaza pe NEI!

 

NEI GUARD, alaturi de NEI Medica Asist, NEI Fire Protection, Compania de detectivi NEI, NEI Electric Distributie, NEI Management Consulting, NEI Pandorra Business Management, Nei Technics & Strategies, Alfatrust S.A, NEI Hr Solutions si NEI & RC Consulting formeaza NEI HOLDING, avand ca idee centrala pasiunea pentru diversitate și implicit dezvoltare multilaterala, bazandu-se strict pe un capital 100% romanesc.

Inca de la infiintare, NEI GUARD s-a angajat sa exceleze in afacerile de securitate, protectie,paza, monitorizari si interventii, transport valori, consultanta, instalari de sisteme tehnice si securitatea informatiilor.

Astfel, compania a devenit unul dintre principalii asiguratori de securitate și protectie din Romania, cu extindere pe tot teritoriul tarii: Bucuresti, Brasov, Constanta, Arad, Arges, Bran, Costinesti, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Dolj, Drobeta Turnu Severin, Focsani, Gorj, Hunedoara, Iasi, Mangalia, Mehedinti, Moeciu, Olt, Oradea, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Sinaia (Busteni, Azuga, Poiana Tapului, Zamora), Suceava, Teleorman, Timisoara, Valcea.

Serviciile oferite acopera o gama larga de aplicatii: MONITORIZARE, SERVICII TEHNICE, PAZA, ESCORTA V.I.P., TRANSPORT VALORI, LOCALIZARE GPS, TELECOMUNICATII SECURIZATE, SECURITATEA INFORMATIILOR

Informatii suplimentare pot fi gasite: http://www.neiguard.ro – 021 9502

Pentru mai multe detalii:

Monica Magureanu

monica.magureanu@neipandorra.ro

NEI Guard

Str. Ghiozdanului, nr. 6A

Sector 1, Bucuresti

Mobil: (+40) 742.044.510

Fax: (+40) 213.10.00.99