Categorii

COMUNICAT FALIMENT PAGINI AURII ROMANIA

Data publicarii: 26.11.2012 ora 05:11 PM


COMUNICAT MEDIA

Miercuri,  s-a produs probabil unul dintre cele mai neaşteptate evenimente-falimentul Pagini Aurii, anunţat la orele 16.00 angajaţilor printr-un comunicat intern.
Neaşteptat pentru că Pagini Aurii ca şi companie începuse să intre pe un nou drum în 2012, atât ca percepţie a utilizatorilor şi clienţilor  cât şi din prisma evoluţiei profitabilităţii.

Se încheie un capitol mare din zona media, PAGINI AURII fiind promotorul conceptului de publicitate şi lider incontestabil pe piaţă de ghiduri clasificate încă din 1997.

Rămâne mărturie, valoarea experienţelor şi a trăilor care vor fi parte integrantă din devenirea fiecăruia dintre noi; ramân oameni valoroşi, educaţi într-un concept de muncă şi responsabilitate, oameni pe care îi recomand cu încredere pentru că sunt profesionişti şi sunt convinsă că dacă vor continua în spiritul PAGINI AURII  vor reprezenta cu cinste şi valoare orice angajator.

Anunţ pe această cale ca în ciuda comunicatului dat sau a altor declaraţii, vineri executorul judecătoresc desemnat provizoriu, a anunţat că nu sunt fonduri pentru plata drepturilor salariale cuvenite, ca urmare angajaţii nu îşi vor primi drepturile băneşti  pe luna în curs, drepturile  contractule pentru concediere sau plata zilelor de concediu .
Vom contesta în instanţă procedura de declarare a falimentului invocat de debitor pe baza planurilor de reorganizate făcute de echipa de management de vânzări, a statusului financiar curent  şi a soluţiilor propuse pentru dezvoltarea companiei, propuneri şi strategii înaintate conducerii pe parcursul ultimului an.

Vă mulţumim pentru că ne-aţi fost şi continuaţi să ne fiţi  alături prin toată susţinerea acordată. Rămânem în  continuare în slujba comunităţii business locale prin tot ceea ce ştim şi tot ceea ce suntem.

În  calitate de director de vânzări al companiei PAGINI AURII ROMÂNIA, pe parcursul ultimului an, mulţumesc tuturor clienţilor care ne-au acordat încredere, nouă ca şi echipă de vânzări – atitudinii noastre şi noilor concepte publicitare pe care le-am dezvoltat în ultimii 2 ani.

Cu respect,

Ane Mihaila
Ex-Director Vanzari