Categorii

NEI Guard asigura linistea pe stadionul Dinamo

Data publicarii: 22.11.2012 ora 03:11 PM


NEI Guard, membra a NEI Holding, a preluat serviciile de paza si securitate pentru clubul Dinamo Bucuresti. Astfel, primul meci la care NEI Guard va fi prezent va avea loc vineri, 23 noiembrie 2012, la ora 20:30, pe stadionul National Arena si se va desfasura intre echipele Dinamo Bucuresti si Otelul Galati. Cu aceasta ocazie, linistea si siguranta celor din tribune vor fi asigurate de catre 300 de agenti de paza si 50 de agenti de interventie NEI Guard. De asemenea, vor fi prezente si o ambulanta NEI Medica si o masina de pompieri NEI Fire, pentru ca nimic sa nu puna in pericol bucuria impartasirii unui meci bun.

FC Dinamo Bucuresti a jucat pentru prima data in sezonul 1948-1949, sub denumirea de Dinamo A. De-a lungul timpului, aceasta si-a dovedit pasiunea pentru fotbal si hotararea, devenind una dintre cele mai indragite echipe de fotbal din Romania.

Profesionalismul si competentele agentilor NEI Guard se vor dovedi, astfel, hotaratoare in ceea ce priveste buna desfasurare a viitoarelor meciuri dintre FC Dinamo si alte echipe, romanesti sau straine, ajutand la cresterea fotbalului romanesc si a pasiunii pentru acest sport.

Pentru un meci linistit, conteaza pe NEI!
NEI GUARD, alaturi de NEI Medica Asist, NEI Fire Protection, Compania de detectivi NEI, NEI Electric Distributie, NEI Management Consulting, NEI Pandorra Business Management, Nei Technics & Strategies, Alfatrust S.A, NEI Hr Solutions si NEI & RC Consulting formeaza NEI HOLDING, avand ca idee centrala pasiunea pentru diversitate și implicit dezvoltare multilaterala, bazandu-se strict pe un capital 100% romanesc.
Inca de la infiintare, NEI GUARD s-a angajat sa exceleze in afacerile de securitate, protectie,paza, monitorizari si interventii, transport valori, consultanta, instalari de sisteme tehnice si securitatea informatiilor.
Astfel, compania a devenit unul dintre principalii asiguratori de securitate și protectie din Romania, cu extindere pe tot teritoriul tarii: Bucuresti, Brasov, Constanţa, Arad, Arges, Bran, Costinesti, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Dolj, Drobeta Turnu Severin, Focsani, Gorj, Hunedoara, Iasi, Mangalia, Mehedinţi, Moeciu, Olt, Oradea, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Sinaia (Busteni, Azuga, Poiana Tapului, Zamora), Suceava, Teleorman, Timisoara, Valcea.
Serviciile oferite acopera o gama larga de aplicatii: MONITORIZARE, SERVICII TEHNICE, PAZA, ESCORTA V.I.P., TRANSPORT VALORI, LOCALIZARE GPS, TELECOMUNICATII SECURIZATE, SECURITATEA INFORMATIILOR
Informaţii suplimentare pot fi gasite: http://www.neiguard.ro – 021 9502
Pentru mai multe detalii:
Monica Magureanu
monica.magureanu@neipandorra.ro
NEI Guard
Str. Ghiozdanului, nr. 6A
Sector 1, Bucuresti
Mobil: (+40) 742.044.510
Fax: (+40) 213.10.00.99