Categorii

Tine gripa la distanta cu Septilin!

Data publicarii: 16.11.2012 ora 03:11 PM


Distribuit de Prisum International, Septilin (tablete si sirop) este un supliment alimentar ce reduce riscul contactarii gripei si a altor viroze respiratorii.
Septilin este un supliment alimentar ce imbunatateste capacitatea organismului de aparare, fiind util atat in infectii respiratorii acute, cronice sau recurente, cat si in infectii ORL. Produsul poate fi folosit singur sau in combinatie cu antibioticele si reduce riscul contactarii gripei si al altor viroze respiratorii atat la adulti, cat si la copii. Este recomandata administrarea preventiva sau de la primele simptome ale bolii.
Septilin sirop, cu un gust placut pentru cei mici ajuta la formarea sistemului imunitar intr-un mod puternic si echilibrat. Siropul ii protejeaza la gradinita sau scoala, in medii noi, sau in perioadele sensibile care favorizeaza aparitia gripei sau a racelii.
In cazul administrarii de lunga durata, Septilin are un efect antialergic, fiind un bun adjuvant in afectiuni alergice ca rinita alergica, astm bronsic.
Infiintata in 1994, Prisum International Trading detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii). Compania distribuie de asemenea produse din plasma CSL Behring, precum si produse naturiste in cadrul lantului de plafare Esenta Plant.
Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Prisum International, va rugam sa vizitati
http://www.prisum.ro/