Categorii

Lenjeria – parte a tinutei

Data publicarii: 16.11.2012 ora 02:11 PM


Lenjeria este o parte foarte importanta din orice tinuta pe care o alegeti. Lenjeria designerilor este foarte schimbata fata de cele din import adaugandu-le cateva elemente ce vor spori feminitatea si eleganta. Lenjeria de corp trebuie realizata perfect avand rolul de a se potrivi pe corpul oricarei femei, adaptandu-se astfel la aceasta si sporindu-i frumusetea prin evidentierea formelor.

Pe de alta parte, acestea sunt fabricate din dantela si matase foarte fina, fiind si foarte aspectuoase, creând astfel un sentiment foarte placut in momentul purtarii acesteia.

Totusi, cand va decideti sa cumparati o lenjerie intima ar trebui sa va intrebati si sa analizati ce anume vreti. Daca sunteti o persoana complexata de trasaturile corporale, atunci este clar ca nu puteti alege sa purtati o lenjerie intima care sa va expuna partile intime foarte mult si nici costume de baie sexy. Alegeti cateva culori de sezon, dar nu este un factor definitoriu. Cumparati ceea ce va place cel mai mult si in care va simtiti cel mai bine. Pana la urma asta este cel mai important.

Sutienul este un alt aspect important al unei tinute. Majoritatea barbatilor(90% dintre acestia) se uita prima data la sanii unei femei si de abia apoi la celelalte parti ale corpului. Astfel, daca doriti sa atrageti atentia domnilor si sa aratati fantastic, va recomandam sa va cumparati diferite sutiene care sa se adapteze dimensiunilor dumneavoastra. Nu exagerati astfel incat sa cumparati un sutien cu un numar mai mic doar pentru a parea ca sanii sunt frumosi. Acest lucru va poate cauza sanatatii mai ales daca se exagereaza si modul acesta este folosit zilnic. Un sutien care va arata bine pe dumneavoastra este acel sutient care se potriveste perfect formelor.

Culoarea acestuia este foarte importanta, in fond un sutien roz nu va da bine daca sunteti imbracata intr-o bluza alba. Incercati pe cat posibil, ca culoarea sutienului sa fie cat de cat asemanatoare cu bluza pe ca o purtati. Astfel creati un impact pozitiv domnilor care vor intoarce capul dupa dumneavoastra. Detalii pe http://www.doua.ro.