Categorii

Diversifitatea litoralului romanesc

Data publicarii: 16.11.2012 ora 02:11 PM


Daca va hotarati ca litoralul romanesc sa fie destinatia dumneavoastra in aceasta vara atunci ar trebui sa va faceti o rezervare pentru cazare din timp. Locurile se ocupa cu cel putin o luna inainte si de aceea este important sa sunati cu mai mult de 30 de zile inainte astfel incat sa puteti beneficia de ceea ce va doriti. Pe internet veti gasi numeroase site-uri care prezinta toata hotelurile si pensiunile din fiecare statiune si in acest fel va puteti alege locatia unde ati dori sa va cazati. Impreuna cu pozele de prezentare aveti si datele de contact pentru a putea suna sa faceti rezervare.

 

Pe litoralul romanesc exista foarte multe statiuni care atrag in fiecare an cat mai multi turisti atat din Romania cat si din strainatate. Insa, fiecare statiune are specificul ei ceea ce o face speciala si atractiva pentru diferite categorii de oameni. De exemplu, tinerii prefera cazare in  Costinesti deoarece acolo distractia este garantata, cluburile sunt deschise pana in zori, muzica este data la maximum pe plaja iar cazarea in general este ieftina. Pensiunile si hotelurile ofera chiar pachete promotionale daca rezervarea se face pentru mai multe nopti la rand sau daca grupul de turisti este mare.

 

In statiunea Mamaia aveti posibilitatea de a va caza in hoteluri luxoase cu piscine si room service. De asemenea exista si hoteluri si pensiuni care sunt la dispozitia dumneavoastra cu preturi pentru toate buzunarele. Ceea ce este particular din punct de vedere al cazarii in Mamaia este posibilitatea de a inchiria un apartament. Aceasta modalitate de cazare este preferata in special de familii deoarece pot beneficia de toate conditiile aferente dar si de intimitate. Pretul este relativ mic in comparatie cu numarul de persoane ce se pot caza intr-un astfel de apartament.

 

Vama Veche este o statiune in care fanii muzicii rock se aduna in fiecare vara pentru a participa la festivalurile ce au loc aici. In aceasta locatie multi opteaza pentru zonele de campare unde isi pot monta cortul la preturi foarte mici.

 

In concluzie, alegeti-va cazarea in functie de nevoile si bugetul personal dar mai ales dupa gusturile dumneavoastra. Nu uitati sa faceti rezervarea din timp pentru a fi sigur ca veti avea parte de un  sejur ieftin pe litoral.