Categorii

Cum alegem cazarea la mare

Data publicarii: 16.11.2012 ora 02:11 PM


Pentru cei care isi doresc sa petreaca un concediu cat mai satisfacator pe litoralul romanesc trebuie sa stie cum se aleaga cea mai buna cazare Saturn. In fiecare statiune de la mare veti gasi numeroase hoteluri si pensiuni cu preturi acceptabile pentru fiecare buzunar. Insa, nu toate au aceleasi conditii. Motiv pentru care trebuie sa urmariti anumite aspecte atunci cand va hotarati sa va faceti o rezervare.

 

Fiecare statiune de pe litoralul romanesc are anumite particularitati ce atrag anumite categorii de oameni. In functie de dorintele si gusturile fiecaruia, puteti sa optati pentru statiuni mai linistite sau foarte aglomerate. Costinesti si Mamaia sunt doua statiuni ce atrag mii de tineri in fiecare an datorita numeroaselor cluburi si terase ce sunt deschise pana in zori. Muzica este data la maximum tot timpul si aveti chiar posibilitatea de a dansa pe plaja la discotecile cu intrate libera. La polul opus, Eforie Nord si Eforie Sud sunt statiuni in care oamenii vin in cautare de o oaza de liniste dorind sa scape de aglomeratie urbana.

 

Ceea ce trebuie luat in considerare atunci cand alegeti un hotel sau o pensiune este bineinteles pretul dar pe langa acesta si distanta fata de mare. Cu cat aceste locatii sunt mai aproape de plaja cu atat pretul creste. Insa, conditiile nu sunt la fel peste tot. Pe internet puteti gasi site-uri de prezentare a fiecarei statiuni impreuna cu hotelurile si pensiunile ce sunt puse la dispozitia dumneavoastra. Acolo veti putea citi si pareri ale turistilor care au beneficiat de cazare in anumite hoteluri, aceste pareri putandu-va orienta alegerea.

 

Avand in vedere ca vara este caniculara si la mare, una dintre conditiile necesare pe care ar trebui sa le indeplineasca un hotel este dotarea cu ventilatoare sau alte aparate de racire a aerului. Acest aspect este foarte important mai ales daca veniti insotiti de familie sau daca aveti copii. Apa calda in permanenta reprezinta de asemenea o prioritate.

 

Asadar, fiti foarte selectivi in ceea ce priveste cazarea pe litoralul romanesc, in special cazare Vama Veche pentru a avea parte de un concediu de vis exact asa cum va doriti.