Categorii

Veneto Clinic – sistem revolutionar de albire profesionala in cabinet a dintilor, prin metoda cu laser The Smile

Data publicarii: 12.11.2012 ora 04:11 PM


Albirea dintilor prin tehnologia cu laser reprezinta cea mai noua descoperire in cosmetica dentara, ce nu afecteaza dintii. Pacientii pot beneficia de sistemul de albire profesionala The Smile a dintilor exclusiv in clinica Veneto.

Avantajul acestei metode de albire este timpul scurt de tratament, fiind necesara o singura sedinta pentru ca dintii sa fie cu patru nuante mai albi.

Sistemul profesional de albire The Smile nu afecteaza smaltul dintilor, nu creeaza sensibilitate, este fara durere si fara sangerare.
“Deosebirea dintre tehnologia de albire cu laser si cea clasica cu gel, care se foloseste in prezent, este ca pacientul va sesiza efectul de albire intr-o singura sedinta, fara sa existe probleme de sensibilitate dentara, afectarea smaltului sau sangerari. Pacientii nu vor mai intampina efectele nedorite aparute in cazul procedurii de albire cu gel”. Dr. Andrei Constantinovici

Clinica stomatologica si de estetica Veneto nu recomanda metode de albire neprofesionale ale dintilor la domiciliu sau cu produse care se gasesc in comert, fara sfatul medicului specialist.

Sistemul profesional de albire The Smile se efectueaza exclusiv in cabinetele Veneto, pacientii beneficiind de o atmosfera placuta, tratament personalizat, siguranta, confort, rafinament si eleganta.

Veneto Clinic ofera toata gama de servicii de estetica dentara, dispunand de personal specializat in domeniul stomatologiei moderne. Ofera de asemenea solutii complete, pornind de la stomatologie generala pana la cele mai complexe tratamente precum implantologie si operatii de chirurgie implantologica. Cabinetele sunt complet echipate cu aparatura moderna, de ultima generatie.

La clinica Veneto, doamnele sunt rasfatate in cabinetele de estetica, intr-un ambient confortabil, exclusivist si relaxant. Gama de servicii include si tratamente dermato-cosmetice, psihoterapie si nutritie.

VENETO CLINIC
Adresa: Intrarea Catedrei 27, sector 1, Bucuresti
Tel.: 0735.533.262/037.27.17.258
E-mail: office@venetoclinic.ro
Web: www.venetoclinic.ro