Categorii

Patutul viitorului-Despre cum devin visele parintilor realitate

Data publicarii: 10.11.2012 ora 01:11 PM


Daca, sa zicem, ai fi trait in 1970 si ai fi avut varsta de acum, cand esti deja sau urmeaza sa fii proaspat parinte, cum ti-ai fi dorit sa arate patutul copilului tau?

Pai, in primul rand sa vedem ce stii tu despre felul in care era lumea noastra prin 1970. Nu ca eu as sti, dar, asa cum e bine sa ne obisnuim cu totii, punem mana pe niste carti sau folosim minunata binecuvantare numita world wide web si aflam tot ce ne trebuie. Asa… va sa zica pe atunci patut se numea un accesoriu pentru copiii mici facut din cateva scanduri, placaje sau rumegus presat pentru care un parinte trebuia sa aiba multe pile, cunostinte si relatii ca sa intre in posesia lui.

Dar, odata intrat in apartamentul sau, se putea fali in ochii vecinilor ca are deja ceva in plus, iar copilasul lui are un nivel de trai mai ridicat decat al celorlalti. Cu toate astea, fiti siguri ca si parintii nostri visau pe atunci ca acel patut sa poata avea, daca ar fi fost posibil, niste accesorii care sa le faca, lor si copilasului, nivelul de trai si mai ridicat.

Credeti ca ei nu isi doreau ca acel patut copii sa fie dotat cu un dulapior incorporat in care sa aiba la indemana toate cele necesare copilului, sa se poata plia usor si apoi ansambla la loc pentru a putea fi transportat oriunde, sa aiba functie de balansare ca sa nu mai fie nevoiti sa-l adoarma pe picioare, sa aiba o usa laterala culisanta pentru a usura efortul de a pune si scoate copilul din pat sau sa aiba pe el imprimeuri cu cele mai indragite personaje de desene animate ale vremii, pentru a-i face placere copilului sa stea in patut?

Numai ca toate acestea erau pe atunci de domeniul stiintifico-fantastic, iar parintii nostri nu putea decat sa viseze ca nepotii lor vor adormi intr-un patut al viitorului cu toate aceste caracteristici.

Si cum viitorul a sosit deja, parintii de astazi isi pot achizitiona un astfel de patut direct de pe www.lumeacopiilor.com.ro. Si il primesc rapid acasa cu transport gratuit.

Administrate de compania Efalia SRL, magazinele:www.saniute-pentru-copii.ro,www.triciclete-de-copii.ro,www.patuturi-de-copii.ro, si www.carucioare-de-copii.ro, permit comanda online, direct din stoc pentru: pleduri si lenjerii, saniute,carucioare copii,patuturi copii si multe altele.Vezi modele si preturi patuturi copii. Copiii pot alege masinute electrice si motociclete electrice, masinute si triciclete, arme de jucarie pentru copii, biciclete copii, jocuri logice, leagane, balansoare, skateboarduri pentru copii.