Categorii

INSERT sprijună persoanele cu dizabilități și bolnavii cronici să devină experți și să facă carieră în arta masajului

Data publicarii: 08.11.2012 ora 04:11 PM


Încă nu ai aflat? INSERT este proiectul-pilot adresat persoanelor cu dizabilități și persoanelor suferinde de boli care pot influența viața socio-profesională. Dacă te încadrezi în grupul țintă al proiectului, îndrăznește să faci carieră în arta masajului, participând la cursul de specialitate tehnician maseur. Pentru asta nu ai nevoie decât de dorință sprijinită de putință, diplomă de absolvire a liceului și gata, te poți număra printre cursanții noștri.

Da! Da! Cursul este GRATUIT, iar meseria în care te inițiem nu are vârstă, ba chiar mai mult, este extrem de profitabilă. La dispoziție sunt puse două locații ce acoperă zonele București-Ilfov și Sud Muntenia,  una este în București, iar cealaltă în  comuna Gornet, jud.Prahova.

Programul de calificare are o durată de 6 luni și conține noțiuni teoretice și practice. La final te vei alege cu un certificat acreditat ANC, recunoscut național și internațional (inclusiv în UE), o subvenție de merit și toată susținerea noastră în vederea ANGAJARII în muncă.

NOTA BENE! Pe lângă cursul de Tehnician maseur, proiectul INSERT desfășoară și alte cursuri de calificare:  Lucrător pentru estetica și igiena corpului omenesc, Tehnician mecanic pentru întreținere și reparații, Lenjer, Îngrijitor bătrâni la domiciliu, Îngrijitor bolnavi la domiciliu sau Operator introducere, validare și prelucrare date. Absolvenții cursurilor beneficiază de servicii de  informare și consiliere la angajare, precum și de mediere a locului de muncă.

Obține calificarea care ți se potrivește și o viață profesională respectabilă cu sprijinul INSERT!

CONTACTEAZĂ-NE chiar acum:

Asociația Handicapaților Somatici din România

Str. Calea Moșilor 113, sc D, etaj 2, sector 2, București

Telefon: 0721 361 521; 0213 122 781;  E-mail:insert@ahsr-crrs.ro  Website: www.reinsert.eu

INSERT – ”Construirea unei rețele de reabilitare și integrare profesională pentru persoanele cu dizabilități din România, în vederea îmbunătățirii accesului acestora pe piața muncii” cod proiect POSDRU 96/6.2/S/55474, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-20013, Axa prioritară 6 – ”Promovarea incluziunii sociale”.