Categorii

Invitaţie la vizitarea companiei Continental Automotive Systems cu ocazia deschiderei celei de-a treia ediţii a Zilelor Calităţii la Sibiu

Data publicarii: 05.11.2012 ora 03:11 PM


Vă invităm la deschiderea celei de-a treia ediţii a Sibiu Quality Days în data de 9 noiembrie la ora 12:00, prilej cu care vom vizita compania Continental Automotive Systems din Zona Industrială Vest a Sibiului.

 

Data: vineri, 9.11.2012

Ora: 12:00

Locatie: Continental Automotive Systems, Str. Salzburg Nr. 8, întrare principală

Cu ocazia deschiderii evenimentului se organizează o conferinţă de presă unde d-ul Werner Seeger, organizator al Sibiu Quality Days, şi d-ul Oswald Kolb, manager executiv al Continental Automotive Systems Sibiu, vă vor prezenta ideea conferinţei dedicată managerilor de calitate din România şi dezvoltarea companiei Continental care, în urmă cu puţin timp, a dat startul producţiei în modulul IV.

Compania Continental o constituie un exemplu remarcabil pentru dezvoltarea unei noi locaţii de producţie la nivel înalt. Această evoluţie necesită implementarea şi menţinerea unui sistem de calitate atât in ceea ce priveşte calitatea producţiei cât şi adaptarea angajaţilor la aceste proceduri de calitate.

Despre Sibiu Quality Days 2012

Conferinţa Sibiu Quality Days (www.qualitydays.ro) se va desfăşura în 9 şi 10 noiembrie în Sibiu, la hotelul Hilton. Participanţii sunt manageri ai calităţii de la companii din industria automotive, precum Continental Automotive Systems, Hartmann, Wittenstein, Mecanofin etc. Organizatorul Zilelor Calităţii la Sibiu este firma de consultanţă Werner Seeger Managementul Calităţii România, cu sediul la Cisnădioara.

 

Sibiu Quality Days este singura conferinţă de specialitate adresată managementului calităţii din România. Tema din acest an este “Managementul Calităţii. Cheia succesului – procese eficiente cu interfeţe controlate”. Referenţii ediţiei actuale a SQD sunt Cristian Şuteu din Satu Mare, Christian Curec, plant manager la Eybl România din Timişoara, Radu Ghiţă, production line manager la Hartmann Cisnădie, şi Werner Seeger de la Werner Seeger Qualitätsmanagement România.

 

Contacte Presă

Holger Wermke

0756-706943

wermke@pluspole.com

 

Andrei Luca

0735-800213

andrei.luca@continental-corporation.com

Despre Werner Seeger Managementul Calităţii

Werner Seeger Managementul Calităţii a fost înfiinţată în 2001 de către Werner Seeger şi este un birou de consultanţă în management, ce acţionează pe plan internaţional, specializat pe Managementul Calităţii şi Mediului. Fiind organizaţi ca reţea internaţională independentă, colaborăm exclusiv cu consultanţi calificaţi şi experimentaţi.

Domeniile principale de activitate sunt consultanţă şi traininguri pe toate temele legate de managementul calităţii şi al mediului. În domeniul automotive suntem unicul partener oficial al Centrului pentru Managementul Calităţii al Asociaţiei Industriei Auto din Germania (VDA-QMC). Am dezvoltat competenţe deosebite în sectorul producţiei de serie, în special în ce priveşte industria auto şi a furnizorilor, industria polimerilor şi construcţia de maşini. Portofoliul nostru este completat de un serviciu profesional de accesare de fonduri nerambursabile (în special subvenţii UE).