Categorii

INSERT te provoacă la cursuri de calificare gratuite!

Data publicarii: 05.11.2012 ora 03:11 PM


Gata cu etichetele, ignoranța și frustrările!

De ai o dizabilitate sau lupți cu o boală cronică, află că nu mai e timp să-ți plângi de milă, încep cursurile de calificare gratuite din cadrul proiectului INSERT, grăbește-te să te înscrii. Fie că alegi meseria de Tehncian maseur, Lucrător pentru estetica și idiena corpului omenesc, Tehnician mecanic pentru întreținere și reparații, Lenjer, Îngrijitor bătrâni la domiciliu, Îngrijitor bolnavi la domiciliu sau Operator introducere, validare și prelucrare date, noi avem încredere în abilitățile și puterea ta de muncă, iar la absolvire te vom răsplăti cu o subvenție bine-meritată și o diplomă acreditată ANC, recunoscută pe plan național și internațional.

Categoric, dizabilitatea sau boala cronică nu au voie să-ți înhibe potențialul socio-profesional! Acum e momentul să-ți învingi limitele și să demonstreazi întregii societăți cât ești de valoros! Te vrem încrezător, cu poftă de viață și activ pe piața muncii. INSERT te va sprijini în acest demers!

Dacă accepți provocarea, bazează-te pe INSERT – Construirea unei reţele de reabilitare şi integrare profesională pentru persoanele cu dizabilităţi din România, în vederea îmbunătăţirii accesului acestora pe piaţa muncii.  Ne găsești la Asociația Handicapaților Somatici din România, din Calea Moșilor 113, Sc. D, etaj 2, București,  tel: 021 315 95 89, e-mail: insert@ahsr-crrs.ro, site: www.reinsert.eu