Categorii

Preturi speciale la sirene si balize luminoase

Data publicarii: 02.11.2012 ora 11:11 AM


Aurocon Compec ofera clientilor sai posibilitatea de a cumpara sirene si balize luminoase la preturi foarte avantajoase.O gama impresionanta de balize si sirene, dar si accesorii pentru acestea gasiti pe website-ul www.rsromania.com.

 

Gama de sirene si balize luminoase promoveaza securitatea multor sectoare industriale, iar Aurocon Compec distribuie produse marca RS la preturi accesibile si pastrand aceeasi calitate.

Oferta de balize si sirene este una foarte numeroasa cuprinde balize luminoase compacte intermitente, balize din seria XVB, balize luminoase suprapuse, sirene electronice, alarme sonore pentru o oferta detaliata intra pe www.rsromania.com.

Importanta este si oferta de accesorii unde se gasesc lentile de mai multe culori, becuri pentru balize, suport pentru sonerii, tuburi de aluminiu, console, suporturi pentru tuburi din aluminiu.

Scopul firmei Aurocon Compec este sa ajute clientii sai sa economiseasca bani fara sa faca rabat de calitate, de aceea in gama produselor marca RS se gasesc peste 30.000 de componente electrice si electronice, produse de mentenanta de la condensatori, balize si sirene luminoase, diode, becuri cu LED, rulmenti, pana la produse de curatare a ecranelor si unelte de putere.

 

Aurocon COMPEC

Distribuitor de componente electronice, electrice, cabluri si conectori, senzori, scule mecanice si electrice, elemente de pneumatica, hidraulica si armaturi industriale, sisteme de siguranta industriala.

Prezent pe piata din 1995, unic distribuitor RS Components in Romania.

Gratie parteneriatului avantajos dintre RS si producatori de renume precum ABB, Crydom, Fluke, Omron, Schneider, Siemens si multi atii, Aurocon COMPEC ofera siguranta unor produse de inalta calitate la preturi competitive.

Peste 550.000 de produse.
Peste 2.500 de fabricanti de componente tehnice.

Fara cantitate minima de comanda.

3% discount pentru toate comenzile online.


Certificari: ISO 9001:2008, ISO 9001:2005, BS OHSAS 18001:2007.