Categorii

SIGNAL IDUNA şi Continental Automotive România parteneri în asigurarea sănătăţii angajaţilor

Data publicarii: 31.10.2012 ora 05:10 PM


Continental Automotive Romania împreună cu SIGNAL IDUNA au semnat un parteneriat în vederea asigurării sănătăţii angajaţilor proprii precum şi a familiilor acestora.

Parteneriatul care acoperă toate locaţiile Continental Automotive Romania (Timişoara, Iaşi şi Braşov) pune la dispoziţia angajaţilor un pachet complex de servicii medicale în peste 350 de instituţii medicale private. Suplimentar, serviciile medicale se pot accesa şi în afara clinicilor partenere sau chiar pe teritoriul Ungariei şi Serbiei.

“Parteneriatul cu Continental, unul dintre cei mai mari şi apreciaţi angajatori din România, ne onorează şi ne confirmă strategia de specialişti în domeniul asigurărilor de sănătate din România”,a declarat Tiberiu Maier, vicepreşedinte SIGNAL IDUNA.

,,Sănătatea angajaţilor şi familiilor acestora este foarte importantă pentru noi, de aceea am iniţiat această colaborare cu Signal Iduna. Sperăm să fie benefică de ambele părţi şi pe termen lung”, a declarat Anica Stoica, Manager Resurse Umane Continental România.

Asigurarea oferă angajaţilor Continental Automotive Romania acces la îngrijire medicală de calitate, în clinici private cu personal medical profesionist. Pentru a accesa cu uşurinţă serviciile incluse în pachetul de asigurare am pus la dispoziţia angajaţilor Continental Automotive Romania un serviciu gratuit  la un Call Center specializat, acesta putând fi accesat 24/7.

Grupul Signal Iduna este unul dintre cele mai recunoscute grupuri financiare, precum şi unul dintre liderii pieţei germane a asigurărilor, cu peste 13 milioane de clienţi, dintre care 2 milioane numai în sectorul asigurărilor de sănătate.  Prezent în Germania, Ungaria, Polonia şi Elveţia, Grupul Signal Iduna oferă de peste 100 de ani soluţii complete de asigurări de sănătate la nivel european.

Din 2008, Signal Iduna este prezent şi pe piaţa din România, oferind companiilor soluţii integrate şi 100% personalizate de asigurări de sănătate, viaţă, şi accident.

Cu o cifră de afaceri de 30,5 miliarde de euro în 2011, Continental se numără printre cei mai importanţi furnizori pentru industria auto la nivel mondial. Cu produsele sale din domeniul sistemelor de frânare, al sistemelor şi componentelor de propulsie şi de rulare, instrumentare, soluţii infotainment, sisteme electronice pentru autovehicule, anvelope şi produse tehnice din elastomeri, Continental îşi aduce contribuţia la siguranţa deplasărilor şi la protecţia climei. În plus, Continental este un partener competent în comunicarea auto interconectată.  Pentru Continental lucrează în prezent în jur de 167.000 de angajaţi în 46 de ţări.