Categorii

Imbunatatiri semnificative la website-ul www.rsromania.com

Data publicarii: 31.10.2012 ora 01:10 PM


Aurocon Compec prezinta noul website www.rsromania.com unde s-au realizat schimbari majore in ceea ce priveste structura , cautarea si afisarea produselor, adaugarea unui index cu toate categoriile de produse si producatori, toate acestea pentru clientii RS Components din Romania.

Aurocon Compec intodeauna a incercat sa usureze munca in cautarea produselor de aceea vine in intampinarea cumparatorului cu noile schimbari.

Din dorinta de simplificare a cautarii produselor pe website, au fost imbunatatite principalele functionalitati.

Una dintre cele mai importante schimbari este structura homepage-ului,acum este mult mai accesibila, incepand cu meniul categoriilor de produse care este mult mai diversificat si clar structurat, clientii avand la dispozitie un slide-show cu pana la 5 bannere, de unde pot afla imediat despre campaniile active.

De acum produsele se gasesc mai repede, prin cele 3 moduri de afisare a componentelor:

Afisarea sub forma de lista unde exista un numar mai mare de produse cu specificatii tehnice selective; afisare comparativa cu un numar mai mic de produse pe pagina, dar cu specificatii tehnice complete, unde produsele se pot compara intre ele pentru alegerea celui mai bun; afisare galerie unde sunt afisate mai multe produse din acea categorie pentru o cautare mai rapida.

O schimbare importanta apare si in functia de cautare a produselor dupa criteriile de cautare: pret crescator /descrescator, producator, coduri de producator, tip de produs, nr stoc, culoare ,dimensiuni; sau cautare predictiva atunci cand la tastarea produsului cautat apar termeni legati de respectiva cautare.

Pentru a castiga mai mult timp in procesul cautarii www.rsromania.com pune la dispozitie si un index cu toate categoriile de produse, dar si o pagina cu toti producatorii.

 

Aurocon COMPEC

Distribuitor de componente electronice, electrice, cabluri si conectori, senzori, scule mecanice si electrice, elemente de pneumatica, hidraulica si armaturi industriale, sisteme de siguranta industriala.

Prezent pe piata din 1995, unic distribuitor RS Components in Romania.

Gratie parteneriatului avantajos dintre RS si producatori de renume precum ABB, Crydom, Fluke, Omron, Schneider, Siemens si multi atii, Aurocon COMPEC ofera siguranta unor produse de inalta calitate la preturi competitive.

Peste 550.000 de produse.
Peste 2.500 de fabricanti de componente tehnice.

Fara cantitate minima de comanda.

3% discount pentru toate comenzile online.


Certificari: ISO 9001:2008, ISO 9001:2005, BS OHSAS 18001:2007.