Categorii

Holario.ro oferă o nouă experiență în planificarea individuală a vacanțelor și rezervarea online în România

Data publicarii: 31.10.2012 ora 08:10 PM


31 Noiembrie 2012, Alba Iulia Holario.ro aduce România mai aproape de tine. Îndrăznește să mergi mai departe și să explorezi cea mai mare arie de destinații și pensiuni cu cel mai complex portal de rezervări pensiuni din România. Holario este o agenție de turism ce operează prin intermediul portalului www.holario.ro.

Holario.ro aduce o nouă experiență în motoarele de căutare a rutelor de călătorie, a atracțiilor turistice, a cazărilor și a rezervărilor online. Prin intermediul site-ului vizitatorii își pot planifica virtual vacanțele, obiective de vizitat de-a lungul rutei, costuri și unități de cazare. Portalul se adresează atât turiștilor români cât și celor străini care doresc să viziteze România pe cont propriu.

Misiunea noastră este să livrăm servicii în cel mai eficient mod pentru beneficiile comune ale clienților nostri, furnizorilor și a angajaților pentru îmbunătățirea vieții acestora prin interacțiunea cu noi, astfel portalul aduce într-un singur loc, la o distanță de un click, obiective turistice, restaurante, mănăstiri, lacuri, într-un cuvânt, atracțiile zonei, precum și o informare completă și corectă.

Holario.ro pune la dispoziție o aplicație web de ultimă generație pentru a te bucura de o vacanță așa cum ți-ai dorit. Utilizând portalul este simplu să găsești oferte de cazare plecând de la o stațiune sau un obiectiv turistic având avantajul de a le vizualiza interactiv pe hartă.

Proprietarii de unități turistice pot deveni afiliați prin completarea online a unui formular. Datorită promovării ofertei turistice atât în limba română cât și în engleză, portalul Holario.ro este o soluție completă pentru turiștii autohtoni cât și pentru turiștii internaționali care doresc să descopere  frumusețea rurală a României și nu numai.

“Turiștii sunt vrăjiți de evoluția și utilitatea webului, însă sunt totodată nemulțumiți deoarece își doresc acces ușor și rapid la informație. Dorim să venim în întâmpinarea celor care găsesc  plăcerea în a-și organiza singuri excursiile pe teritoriul României fără a apela la agenții de turism și nu găsesc toată informația într-un singur loc, fiind nevoiți să gliseze între diverse site-uri greu de navigat sau care nu au mai fost actualizate încă de la lansare. Holario.ro le oferă interactivitatea de a vizualiza totul pe hartă și de a face rezervări imediate. Practic aceasta a fost ideea de la care am pornit cand am conceput proiectul”,  declară CEO-ul Holario.ro

Holario.ro face parte dintr-un proiect amplu care își propune după același concept interactiv să aduca într-un singur loc site-uri de nișă din domenii precum: vinuri, alpinism, mountainbike, offroad, pescuit, turism ecumenic, turism oenologic etc. Vă invităm pe toți cei care doresc să împărtășească și cu ceilalți entuziasmul pentru locuri si tradiții autohtone să ne trimită impresii, imagini și filmulețe la adresa de e-mail romania@holario.ro pentru a le putea adăuga pe site-ul nostru și pentru a da șansa și altor persoane să se bucure de acestea.

Despre Holario

Agenția de turism Holario este operată de SC ETC Unlimited Team SRL, o companie româneasca privată aflată în plină ascensiune, care funcționează din 2007, având peste 5 ani de experiență în consultanță în afaceri și management.

 

Persoana de contact:

Cipriana Turcanu

Coordonator Marketing

E-mail: cipriana@holario.ro

Telefon: 0745/606236

Website: www.Holario.ro