Categorii

Hotel Recif 3* Un nou concept in statiunea Neptun

Data publicarii: 29.10.2012 ora 04:10 PM


Toata lumea viseaza la o vacanta la Marea Neagra, insa cel mai dificil este sa-ti alegi statiunea, mai ales ca in ultimii ani conditiile de cazare se modifica de la sezon la sezon. A fi bine informat este intotdeauna un mare avantaj. Iar cum deja s-a anuntat ca Autostrada Soarelui va fi operationala pe toata lungimea ei, drumul catre mare va deveni de anul viitor o placere.

Asa cum stim cu totii, statiunea Neptun este una din cele mai luxoase de pe litoralul romanesc. Aflata la doar la 7 km de orasul Mangalia, este recunoascuta pe plan international pentru plaja sa curata si pentru modernizarile continue ale spatiilor de cazrae. Inca inainte de 1989 era asaltata de cei care doreau un concediu linistit, pe o plaja curata si nicodata suprapopulata. Intrarea in apa marii este atat de lina, incat familiile care au venit in concediu cu intreaga familie nu trebuie sa se teama atunci cand copilul inainteaza cativa metri in larg.

Referitor la imbunatatirile aduse continuu hotelurilor, sa luam spre exemplu Hotelul Recif  Neptun, un hotel de trei stele, complet renovat in anul 2010. Toate cele 180 de camere duble ofera un confort deosebit, tot mobilirul este nou, iar accesul la piscina hotelului este gratuita pentru toti cei cazati in incinta Hotelului Recif.

Ospitalitatea gazdelor si alinierea la standarde europene a devenit deja binecunoascute pentru clientii care revin an de an pe litoral la acelasi hotel. Bufetul suedez este o dovada ca managerii au inteles faptul ca libertatea pe care o simt clientii hotelului este mai importanta decat calcularea la banut a micului dejun.

Daca doriti mai multa intimitate, pueti alege sa va cazati la o vila. Daca ar fi sa alegeti Vila Codrin de patru stele, veti beneficia de 8 camere duble foarte spatioase, de un confort deosebit si de un loc de joaca pentru copii. Prin urmare, indiferent ce varianta ati alege pentru cazare, veti gasi o oferta pentru toate buzunarele, iar in cazul in care veti alege un loc de cazare cu plaja privata, veti beneficia de maximul de relaxare pe care il poate spera cineva atunci cand merge pe litoralul romanesc.

Daca doriti alte modalitati de cazare  puteti alege cazare la apartamente in regim hotelier din statiunea Neptun, apartamente noi complet utilate si mobilate ce ofera conditii deosebite de cazare.

Pentru mai multe informarii si rezervari accesati www.cazarepelitoral.ro .