Categorii

Candycat, prajituri online.

Data publicarii: 24.10.2012 ora 03:10 PM


Cand vine vorba de prajituri putini oameni se pot abtine sa nu isi rasfate simturile, dar ce faci atunci cand nu te pricepi sa prepari o prajitura si nici nu esti in oras sau nu ai chef sa iesi din casa sau poate ca esti la birou si nu poti sa te deplasezi pana la o cofetarie, candycat vine in ajutorul vostru cu o cofetarie online de unde poti sa alegi dintr-o multitudine de prajituri si torturi.
Cofetaria are laborator propriu asa ca esti sigur ca produsele sunt de calitate si proaspete, pe langa asta poti alege si produse de patiserie daca vrei ceva mai sarat. Chiar si cei care tin la silueta lor pot sa manance prajituri dieta fara sa-si faca probleme de kilogramele in plus.
Daca ai o petrecere sau o aniversare candycat te ajuta si cu torturi aniversare, torturi botez, torturi martipan, torturi personalizate, placinte, fursecuri ca sa nu stai sa alergi prin tot orasul dupa o cofetarie.
Metoda de comanda este simpla, iti alegi produsele de pe site dai comanda si ai doua optiuni de livrare prin curierat, sau te poti deplasa la cofetariile care sunt aplasate in diferite zone din Bucuresti.