Categorii

Infacol – pentru liniştea puiului tǎu

Data publicarii: 21.10.2012 ora 01:10 PM


Colicile abdominale ale sugarilor apar, de regulă, în prima lună de viaţă şi sunt definite ca episoade de plâns puternic, însoţite de o stare de agitaţie intensă a bebeluşului sănătos, fără a exista un motiv evident pentru aceste simptome.

 Colicile abdominale debutează brusc, bebeluşul plânge mult, chiar şi câteva ore, este neliniştit, îşi mişcă mâinile şi picioarele, se poate înroşi sau învineţi la faţă. Durerea asociată colicilor poate fi cauzată de acumularea unor mici bule de gaze captive în abdomenul bebeluşului, care poate apărea ca urmare a înghiţirii excesive de aer în timpul alăptării sau a imaturităţii fiziologice a tractului gastrointestinal.

Infacol ajută la eliberarea gazelor şi calmează eficient colicile abdominale. Administrat bebeluşului înaintea fiecărei mese, Infacol diminuează balonarea şi tensiunea în burtică şi ameliorează durerea.

Ingredientul activ din produsul Infacol este simeticona, un antiflatulent care favorizează contopirea micilor bule de gaze captive şi formarea unor bule mai mari, pe care bebeluşul le poate elimina mai uşor.

Sigur pentru bebeluşi, Infacol nu conţine zahăr, alcool sau coloranţi şi se poate administra încă de la naştere. Mămicile se vor bucura să afle că Infacol nu necesită preparare prealabilă şi este foarte simplu de administrat, pipeta cu care este prevăzut ambalajul permite dozarea exactă a produsului.

Infacol este un dispozitiv medical. Citiţi cu atenţie prospectul.

 

Disponibil ȋn farmacii, 50 ml.