Categorii

Robert Hisrich, unul dintre cei mai mari antreprenori la nivel mondial, prezent la cursurile de Executive MBA oferit de Tiffin University.

Data publicarii: 18.10.2012 ora 03:10 PM


Motiv de bucurie pentru studentii din Cohorta 10 si pentru noua grupa de studenti – Cohorta 11! Pe data de 27 octombrie 2012, Robert Hisrich, director al Centrului Walker pentru antreprenoriat la nivel mondial in cadrul Thunderbird, va fi prezent la cursurile studentilor nostri si le va dezvalui ce inseamna antreprenoriatul si care sunt secretele pentru o afacere de succes.

Daca vrei sa il cunosti si tu, o poti face pe data de 25 octombrie 2012 la Cluj Napoca sau pe data de 26 octombrie la Bucuresti (pentru mai multe detalii accesati http://hisrich.businessdays.ro/ ).

Despre Robert Hisrich

Robert D. Hisrich este professor de antreprenoriat la nivel mondial si director al Centrului Walker pentru antreprenoriat la nivel mondial in cadrul Thunderbird. El este presedinte al asociatiei H&B, o firma de consultanta in marketing si management fondata de el.

Pe langa conceperea si livrarea programelor de management si antreprenoriat in SUA, in cadrul afacerilor din strainante, cat si a guvernelor, in special in economiile de tranzitie, Dr. Hisrich a instituit programe academice si de formare, cum ar fi cel din Ungaria care combina mediul universitar cu cel industrial, un program de antreprenoriat pentru profesori de liceu in Rusia, o Institutie Internationala de Antreprenoriat si Management in Rusia si un Centru de Antreprenoriat in Rusia.

Despre Tiffin University

Universitatea Tiffin are un istoric de peste 120 de ani în promovarea educației și cunoașterii. Înființata în 1888 în Tiffin, Ohio, universitatea a dezvoltat de-a lungul timpului un portofoliu variat de domenii academice, studii universitare, postuniversitare și activitați extracuriculare. Colaborarea cu Universitatea București a început în 1999, când experți ai celor doua instituții au inițiat un program pentru Administrarea Justiției Comunitare și a continuat cu Programul Tiffin EMBA la Universitatea București.

Programul Executive MBA oferit de Tiffin University împreuna cu Universitatea din București este acreditat și recunoscut de catre numeroase instituții și corporații ca formator de oameni de afaceri cu reale abilitați manageriale, cu un nivel al cunoștințelor și aptitudinilor foarte ridicat. Programul este concentrat pe dezvoltarea competențelor legate de abilitațile de comunicare, rolul de lider și munca în echipa, tehnologia informației, fluxul și managementul finanțelor companiei, rezolvarea problemelor, strategia și analiza companiei în raport cu competitorii și industria, managementul companiei la nivel național și global.

Contact

Tiffin University

Str. Transilvaniei, Nr. 6, Etaj 1, București, sector 1

Tel.: 021 402 54 54/55, Fax: 021 402 54 45

Email: office@tiffinmba.ro

www.tiffinmba.ro