Categorii

S-a lansat cel mai accesibil magazin online de produse IT din Romania : Depozitul de Calculatoare Second Hand

Data publicarii: 15.10.2012 ora 07:10 PM


Recent lansat pe piata de profil din Romania, Depozitul de Calculatoare Second Hand (www.dcsh.ro) este un magazin online specializat in vanzarea de calculatoare, laptop-uri, componente si monitoare second hand la cele mai bune preturi. Ofertele sunt destinate atat utilizatorului final, cat si resellerilor din Romania. Comenile pot fi efectuate in toata tara, ajungand la destinatar in cel mai scurt timp.
Puteti lansa comenzi accesand pagina de internet www.dcsh.ro sau apeland numerele de telefon 0763-733.006 (persoane fizice) sau  0724-931.809 (persoane juridice) de luni pana vineri, intre orele 8.00-18.00.
Echipamentele oferite de www.dcsh.ro reprezinta o solutie inteligenta prin achizitionarea produselor performante la cele mai bune preturi. Mai mult decat atat, veti regasi si solutii si consultanta IT la standarde ridicate prin compania CORE IT SOLUTION, parte a grupului DCSH. Compania ofera o gama larga de produse de la proiectare si realizare retele de calculatoare, cablare structurata pentru retele de date, lucrari de modernizare a retelelor existente, configurarea si securizarea legaturii la internet, instalare si configurare servere si statii de lucru, back-up si recuperare de date, service calculatoare si retele de calculatoare, upgrade, vanzare de produse specifice domeniului IT&C, pana la campanii de e-mail marketing, web hosting si web design .
La un click distanta de produse si servicii IT de calitate, Core IT Solution isi propune sa asigure clientilor succesul afacerii lor.