Categorii

Hoteluri Gara de Nord | Bucuresti

Data publicarii: 15.10.2012 ora 09:10 AM


Gara  de Nord din Bucuresti este  una  dintre  cele  mai  aglomerate zone din capitala.

Faptul ca zilnic trec  mii de  oameni  prin  acesta zona, a  dus la aparitia  mai multor hoteluri  langa  Gara  de  Nord .

Hotelul Hello, clasificat la 2 stele, se afla situat langa Gara de Nord din capitala, la aproximativ 20 de minute de centrul istoric. Hotelul, se preteaza tinerilor si dispune de 150 de camere, dintre care 126 de camere duble matrimoniale, 12 camere Confort, 9 camere Twin, utilate si amenajate modern.

Printre facilitatile hotelului se numara: internet gratuit, seif la receptie, aer conditionat, LCD, cablu tv. Exista camere speciale pentru fumatori si nefumatori dar si 3 camere pentru persoanele cu handicap. Micul dejun este optional si nu este inclus in tariful de cazare. In hotel sunt acceptate animalele de companie. Check in incepe la ora 14.00, iar check out trebuie facut la ora 12.00. Hotelul se afla la adresa Calea Grivita nr. 143, iar rezervari si informatii se pot obtine la numarul de telefon (+40) 771.269.684.

Hotel Elizeu este localizat langa Gara de Nord din Bucuresti, la numai 15 minute de centru. Oaspetii au la dispozitie 52 de camere, cu cate 2 paturi sau cu pat matrimonial. Dotarile acestora sunt moderne si cuprind minibar, internet wireless, televizor, cablu tv, aer conditionat etc.

Serviciile oferite sunt numeroase, reusind sa fie pe placul turistilor care se cazeaza aici:  serviciu pentru transportul bagajelor, room service pentru restaurant si bar, pastrarea obiectelor de valoare in seiful de la receptie, informatii privind obiectivele turistice. Micul dejun este inclus in pret. Intre servicile cu plata oferite de hotel se numara si minibar in camera, servicii de curierat, rent a car, spalatorie si curatatorie. In cadrul hotelului se afla si restaurantul “Arpege”, unde se pot servi preparata savuroase din bucataria internationala, capacitatea acestuia fiind de 65 de locuri.

Hotelul poate fi gasit usor, in sectorul 1 din capitala, pe strada Elizeu nr 11-13. Rezervari si informatii se pot obtine la numarul de telefon (+40)771.269.684 sau la adresa de e-mail rezervari@hotel-bucuresti.com .