Categorii

Cum sa ai o sarcina linistita cu Sfatulmamicilor.ro

Data publicarii: 09.10.2012 ora 02:10 PM


SfatulMamicilor.ro vine in sprijinul viitoarelor mamici, dar si a femeilor care si-au propus sa devina mamici cu informatii complete despre tot ce inseamna minunata experienta a celor 9 luni de sarcina.

Am lansat calendarul “Sarcina pe saptamani” – o poveste uimitoare despre minunata calatorie de la conceptie pana la nastere: cum evolueaza fatul si cum arata in interiorul uterului (imagini din burtica), modificarile din organismul mamei, ce analize sunt recomandate fiecarui trimestru de sarcina si recomandarile noastre privind alimentatia.

In sectiunea dedicata sarcinii sunt prezentate articole bine structurate ce contin detalii despre toate aspectele sarcinii:

  • Simptomele instalarii sarcinii
  • Conceptie si fertilitate
  • Analizele recomandate in sarcina
  • Alimentatia gravidei
  • Beneficiile recoltarii de celule stem la nastere
  • Problemele care pot aparea in sarcina si ce solutii exista

Dacai ai o sarcina normala dar vrei sa stii informatii in plus despre dezvoltarea fatului, transformarile din corpul tau sau riscurile existente, pe SfatulMamicilor.ro gasesti articole despre sarcina si fetus, modificari fizice si psihice prin care trece corpul tau de la concepere si pana la nastere, precum si provocari carora trebuie sa le faci fata in timpul sarcinii.

Pentru o sarcina cat mai linistita trebuie sa te informezi despre analizele si testele medicale necesare,  beneficiile fiecarui tip de analiza, dar si riscurile pe care le implica testele pentru diagnosticarea unei afectiuni. In plus, alimentatia in timpul sarcinii este un factor esential in dezvoltarea corecta a bebelusului, asa ca urmeaza sfaturile noastre pentru a avea o sarcina normala si pentru a naste un bebelus sanatos.

Daca ai o sarcina cu probleme si ai nevoie de ajutor si sfaturi, vino pe forum si discuta cu alte mamici  gravide, leaga prietenii si gaseste impreuna cu ele cele mai bune solutii la problemele si preocuparile tale. Fii o mamica puternica si parcurge sarcina alaturi de prietene carora poti sa te confesezi despre starile tale fizice si emotionale! Cine poate sa te inteleaga mai bine decat mamicile gravidute ca si tine, nu-i asa?

Comunitatea Sfatul mamicilor.