Categorii

NEI Guard isi indreapta atentia catre un domeniu nou in Romania: informatiile pentru afaceri

Data publicarii: 08.10.2012 ora 05:10 PM


Firma de paza si protectie NEI Guard, membra a NEI Holding, s-a alaturat Asociatiei Specialistilor in Informatii pentru Afaceri – ASIA. Aceasta este singura entitate non-profit din Romania ce are ca scop dezvoltarea domeniului de Business & Competitive Intelligence (informatii pentru afaceri) si, totodata, urmareste o contributie activa la cresterea competitivitatii companiilor din Romania.

Statutul de membru al ASIA asigura firmei NEI Guard posibilitatea de a consulta bazele de date, lucrarile, publicatiile si materialele de care dispune Asociatia, dar si sa colaboreze la publicatiile acesteia. Accesul liber la informatii complexe legate de piata pe care NEI Guard isi desfasoara activitatea, precum si alte piete aflate in relatie cu aceasta asigura o mai buna intelegere a nevoilor clientilor si, prin urmare, o crestere a calitatii serviciilor oferite.

Printre obiectivele pe care firma le poate atinge cu ajutorul specialistilor din Asociatie se numara si:

– Identificarea oportunitatilor de piata

– Intelegerea impactului globalizarii asupra afacerii proprii

– Intelegerea evolutiei actuale si previzibile a pietei financiare

– Identificarea resurselor

– Identificarea de personal de specialitate pe piata muncii

– Analiza factorilor de risc a posibilelor asocieri cu alte firme

– Analiza factorilor de risc generati de noile companii intrate pe piata.

– O mai buna protectie a datelor din interiorul companiei

Echipa din care este formata Asociatia reuneste experti si practicieni deopotriva din mediul academic si cel de afaceri, capabili sa constituie repere profesionale solide pentru toti cei interesati de domeniul informatiilor pentru afaceri si de cresterea performantei companiei proprii prin utilizarea datelor de acest fel. Acestora li s-au alaturat si specialistii NEI Guard, pentru o competitivitate sporita in randul companiilor din Romania si o piata dezvoltata, mai stabila si mai potrivita nevoilor societatii actuale.

 

Conteza pe NEI!

NEI GUARD alaturi de NEI Fire Protection, NEI Medica, Compania de detectivi NEI, NEI Electric Distributie, NEI Management Consulting, NEI Pandorra Business Management, Nei Technics & Strategies si Alfatrust S.A. formeaza NEI HOLDING, avand ca idee centrala pasiunea pentru diversitate și implicit dezvoltare multilaterala, bazandu-se strict pe un capital 100% romanesc.

Inca de la infiintare, NEI GUARD s-a angajat sa exceleze in afacerile de securitate, protectie,paza, monitorizari si interventii, transport valori, consultanta, instalari de sisteme tehnice si securitatea informatiilor.

Astfel, compania a devenit unul dintre principalii asiguratori de securitate și protectie din Romania, cu extindere pe tot teritoriul tarii: Bucuresti, Brasov, Constanţa, Arad, Arges, Bran, Costinesti, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Dolj, Drobeta Turnu Severin, Focsani, Gorj, Hunedoara, Iasi, Mangalia, Mehedinţi, Moeciu, Olt, Oradea, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Sinaia (Busteni, Azuga, Poiana Tapului, Zamora), Suceava, Teleorman, Timisoara, Valcea.

Serviciile oferite acopera o gama larga de aplicatii: MONITORIZARE, SERVICII TEHNICE, PAZA, ESCORTA V.I.P., TRANSPORT VALORI, LOCALIZARE GPS, TELECOMUNICATII SECURIZATE, SECURITATEA INFORMATIILOR

Informaţii suplimentare pot fi gasite: http://www.neiguard.ro  – 021 9502

Pentru mai multe detalii:

Monica Magureanu

monica.magureanu@neipandorra.ro

NEI Guard

Str. Ghiozdanului, nr. 6A

Sector 1, Bucuresti

Mobil: (+40) 742.044.510

Fax: (+40) 213.10.00.99