Categorii

Data Center Solutions – Premiu de excelenta pentru Solutia de Telemedicina

Data publicarii: 08.10.2012 ora 05:10 PM


O solutie de telemedicina pentru medicii dentisti din Romania lansata de UNAS in 2012

Bucuresti, 8 Octombrie 2012: Data Center Solutions primeste in cadrul Galei Premiilor de Excelenta in Medicina Dentara premiul de excelenta pentru solutia de telemedicina pe care a dezvoltat-o si pe care o administreaza in cadrul parteneriatului cu UNAS. Aceasta solutie permite medicilor dentisti care au cazuri complexe sa ceara expertiza unei echipe de specialisti care le sta la dispozitie in mod gratuit in cadrul Asociatiei UNAS. Cazurile sunt discutate cu asigurarea confidentialitatii asupra datelor pacientului, pe baza radiografiilor, imaginilor, analizelor si sunt oferite abordari de tratament care beneficiaza de experienta colectiva.

„In cadrul acestor sesiuni, medicii dentisti vor acumula noi cunostinte, vor dezvolta abilitati si aptitudini care sa le imbunatateasca  performantele individuale. Telemedicina UNAS este un proiect de suflet, gandit pentru a intari comunicarea in domeniul specialitatii noastre si mai ales pentru a oferi pacientului cea mai buna varianta de tratament”, a declarat dl prof. dr. Alexandru Eugen Petre, presedintele UNAS.

Dr. Brezoescu, Directorul Executiv UNAS, explica: “in present medicii dentisti lucreaza in cabinete individuale aflate uneori la mare distanta unul fata de altul si nu numai in cadrul policlinicilor ca inainte, astfel incat este cu mult mai dificil sa ceri parerea unui coleg. Prin aceste dezbateri cu specialistii nostrii vrem sa asiguram ca experienta se castiga nu prin greseli personale, ci prin invatare din greselile altora. Opinia specialistilor nostri este valoroasa si sta la dispozitia oricarui medic dentist care solicita o dezbatere de caz.”

Oana Bornaz, CEO Data Center Solutions prezinta Solutia de Telemedicina: “remarcam viziunea UNAS in privinta introducerii de noi tehnologii in comunicare si modul in care medicii dentisti au colaborat la definirea acestei solutii astfel incat sa fie dedicata dezbaterilor de caz intre medicii dentisti. Proiectul nostru nu asigura numai o dezbatere in direct a cazurilor complexe, dar si arhivarea acestor discutii astfel incat sa se adauge la o baza de expertiza valoroasa.”

Tema congresului UNAS 2012, “Medicina dentara – dialog intre Generatii” este perfect exemplificata prin solutia de Telemedicina UNAS.

 

Data Center Solutions este o companie cu peste 8 ani experienta in proiecte IT de telemedicina, sisteme de eLearning, aplicatii mobile si strategii interactive de comunicare.

Mai multe pe http://www.datacentersolutions.ro