Categorii

Alukönigstahl, sisteme si tehnologie performante pentru constructii

Data publicarii: 03.10.2012 ora 05:10 PM


Alukönigstahl ofera sisteme din aluminiu, otel si PVC
Prezenta de 17 ani pe piata din Romania si cu o experienta internationala de 148 de ani, Alukönigstahl ofera o gama larga de produse si sisteme din aluminiu, otel si PVC pentru constructii. Aceasta gama include solutii complete pentru ferestre, usi, porti, pereti cortina/luminatoare, protectie la foc, sisteme pentru desfumare, protectie solara, tehnica solara , prelucrare.
Bazata pe tehnologie moderna si progres, Alukönigstahl are ca obiectiv excelenta in toate domeniile in care activeaza. Compania isi propune sa atinga acest obiectiv prin apropierea de piata, prin relatia de parteneriat cu clientii sai, precum si prin distribuirea celor mai bune branduri din domeniu, Schüco si Jansen.
Prin intermediul serviciului tehnic, al celui de vanzari, precum si prin intermediul celui de consiliere pentru arhitecti, Alukönigstahl pune la dispozitie consultanta potrivita oricarui proiect. Consilierea competenta si know-how-ul tehnic, solutiile profesionale conform cerintelor clientului, sustinerea in procesul de productie, asistenta acordata in procesul de proiectare/calculatie, precum si cea acordata direct pe santier, sunt doar cateva dintre avantajele colaborarii cu Alukönigstahl.

Infiintata in 1864 in Retz, Austria de catre Jakob Konig, Alukönigstahl este prezenta pe piata romaneasca din 1995. Avand reprezentante in 11 tari europene, compania isi propune excelenta pentru toate serviciile si produsele distribuite.
Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Alukönigstahl, va rugam sa vizitati www.alukoenigstahl.ro si http://case.alukoenigstahl.ro/ .