Categorii

18.410€ destinaţi programului de Executive MBA al Universitaţii Tiffin la Universitatea din Bucureşti

Data publicarii: 02.10.2012 ora 02:10 PM


Universitatea Tiffin împreună cu Business Days au onoarea de a-l anunța pe Marius Georgescu, manager în cadrul companiei Microsoft România, câștigător al bursei în valoare de 18.410 Euro, destinată să acopere costurile programului de Executive MBA al Universității Tiffin la Universitatea din București.

Programul Executive MBA oferit de Universitatea Tiffin la Universitatea București este cel mai bine cotat program MBA din anul 2011, conform studiului realizat de publicația Ziarul Financiar, cu ocazia celei de-a patra ediții a Top MBA – un clasament care centralizeză feedback-ul absolvenților din ultima serie a fiecărei școli de afaceri și care ierarhizează școlile în funcție de gradul de satisfacție al absolvenților față de programul pe care l-au terminat.

În vârstă de 32 de ani, Marius Georgescu are o experiență de peste 10 ani în domeniul IT, experiență dobândită în cadrul companiilor Oracle România și Microsoft România.

Experiența vorbește de la sine, Georgescu a activat pentru doi ani în compania Oracle România, având funcția de Global IT Engineer, urmând ca în ianuarie 2008 să înceapă colaborarea cu Microsoft România ca Program Manager, B2B Hosting & Online Services.

În aprilie 2010 echipa de management a Microsoft Corp. l-a numit în funcția de Cloud Lead, responsabilitatea sa devenind inserarea și gestionarea unei linii de afaceri complet nouă în România.

Astfel, Georgescu, capabil până în prezent să livreze doi ani de creștere al celui mai mare proiect cloud al Microsoft în România, să educe piața și să construiască o fundație solidă pentru anii ce vor veni, se declară potrivit pentru urmarea cursurilor de Executive MBA:

“Acum sunt pregătit să fac următorii pași către rolul de lider executiv, construind în acest timp o echipă de oameni profesioniști cu mare potențial. Consider că programul Tiffin Executive MBA mă va ajuta să dobândesc capacitatea de a gândi strategic viitorul și de a vedea oportunități acolo unde alții nu văd, să devin unul dintre acei lideri care conduc echipa către inovare, dezvoltă politica de formare publică și facilitează creșterea. Cu o viziune atât de cuprinzătoare, aș putea oferi companiei mele o conducere tactică puternică, fiind capabil să depășesc provocările și obstacolele ce pot apărea la orice nivel.

Concursul pentru câștigarea unei burse Tiffin Executive MBA s-a adresat exclusiv participanților la edițiile Business Days, derulat în perioada noiembrie 2011 – septembrie 2012.

Înscrierea în concurs s-a realizat prin completarea de către participanți a formularului de aplicare online, iar împreună cu toate documentele necesare aplicării și conceperea unui eseu pe tema centrală a  evenimentului desfășurat de Business Days, în care participanții și-au exprimat opiniile, viziunile și propriile recomandări cu privire la adaptarea comportamentelor și a tehnicilor antreprenoriale și de management la condițiile noii paradigme economice.

Candidatura fiecărui participant a fost atent analizată de către o comisie de evaluare, formată din reprezentanți din partea Business Days si Universitatea Tiffin, precum și o serie de nume de top din suita de speaker a evenimentelor Business Days:

Despre Tiffin University

Universitatea Tiffin are un istoric de peste 120 de ani în promovarea educației și cunoașterii. Înființată în 1888 în Tiffin, Ohio, universitatea a dezvoltat de-a lungul timpului un portofoliu variat de domenii academice, studii universitare, postuniversitare și activități extracuriculare. Colaborarea cu Universitatea București a început în 1999, când experți ai celor două instituții au inițiat un program pentru Administrarea Justiției Comunitare și a continuat cu Programul Tiffin EMBA la Universitatea București.

Programul Executive MBA oferit de Tiffin University împreună cu Universitatea din București este acreditat și recunoscut de către numeroase instituții și corporații ca formator de oameni de afaceri cu reale abilități manageriale, cu un nivel al cunoștințelor și aptitudinilor foarte ridicat. Programul este concentrat pe dezvoltarea competențelor legate de abilitățile de comunicare, rolul de lider și munca în echipă, tehnologia informației, fluxul și managementul finanțelor companiei, rezolvarea problemelor, strategia și analiza companiei în raport cu competitorii și industria, managementul companiei la nivel național și global.

Date contact:

Tiffin University şi Universitatea din Bucuresti EMBA

Adresa (cursuri şi birouri): Str. Transilvaniei, Nr. 6, Etaj 1, Bucureşti, sector 1

Tel.: 021 402 54 54

Fax: 021 402 54 45

Adresa de e-mail: office@tiffinmba.ro

Website: www.tiffinmba.ro